Skocz do zawartości
nikita:D

Skopałem Ważną Płytke W Nero!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dziś musiałem dograć 10 plików to płyty CD której nie zamknąłem. I wyskoczyło mi że reszta plików będzie niewidoczna w eksploatorze windows i było : tak i nie. Ja głupi wziąłem tak i widzi tylko te 10 plików które nagrałem a reszty nie widzi. A co najgorsze to tej reszty nie widzi nigdzie!!! Ani w odtwarzaczach DVD ani discmanie!!! PROSZE O POMOC BO TO B. WAŻNA PŁYTKA!!!JAK ODCZYTAĆ TE NIEWIDOCZNE PLIKI?? :sad:

Płytke nagrywałem w Nero 6

Edytowane przez nikita:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK WZIĄŁEM ODZYSKIWANIE DANYCH W JAKIMKOLWIEK PROGRAMIE TO SĄ TYLKO TE 10 DOGRANYCH KAWAŁKÓW :( :( :( CO ZROBIĆ ŻEBY SYSTEM WIDZIAŁ RESZTE ALBO JAK JE SKOPIOWAĆ NA DYSK??

Polecam isobuster, ktory powinien rozwiazac twoj problem. Scignij go sobie np. STĄD bo ty nie potrzebujesz programu do odzysku danych tylko do przelaczania miedzy sesjami to tyle.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK WZIĄŁEM ODZYSKIWANIE DANYCH W JAKIMKOLWIEK PROGRAMIE TO SĄ TYLKO TE 10 DOGRANYCH KAWAŁKÓW :( :( :( CO ZROBIĆ ŻEBY SYSTEM WIDZIAŁ RESZTE ALBO JAK JE SKOPIOWAĆ NA DYSK??

Wsadź jescze raz do NERO z opcja dogrywania płyty (kontynuuj istniejący dysk wielosesyjny). Tam znajdź sesję z tymi ważnymi plikami i nagraj je na wirualny CD (Image recorder). I tyle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyS wiem że to głupie pytanie i możesz mnie za to zjechać ale to nero mam od kilku dni. Do tej pory używałem nero 5. Gdzie jest ta opcja??

Wsadź CD. Odpal NERO. Wybierz ikonkę CDROM i przełóż kropeczkę na (kontynuuj istniejący dysk wielosesyjny). Naciśnij NOWY. Teraz pokaże się spis sesji na CD, Powinieneś wybrać przedostatnią (jak jest 2 to 1 jak 3 to 2 itp.) U góry jako nagrywarkę ustaw Image Recorder. Nagra się plik image.nrg. Teraz odpal z NERO Nero Image Drive czyli dysk wirtualny. Już możesz czytac, skopiować na dysk - robic co chcesz.

Ufff - odkładam łopatę.... :D

Edytowane przez AndyS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi