Mateusz G Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 W lapku mam pod touchpadem między klawiszami 4-kierunkowy pad. Jak sie domyslam, zastepuje on scrolla. Czy może mi ktos powiedziec, jak to włączyć/zmienic właściwości? Bo niestety ni cholery mi to nie działa. Dzięki :-) P.S. Wlasnie ściągnąłem nowe sterki z synaptics.com, będę testował jutro... mam nadzieję, ze pomoże, ale sugestie mile widziane. pozdr Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja nie uzywam wogole tych przyciskow, mimo ze czesto korzystam z touchpada. imo pomysl chybiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 to dosc przydatne rozwiazanie - jak zwykle jednym pasi drugim nie, pisanie ze tobie zbedne wiec jest chybione nie jest raczej zbyt obiektywne. co do dzedziny problemu - po zainstalowaniu sterow powinna pojawic sie obsluga wlasciwosci urzadzenia, nie pamietam dokdlanie ale tym przyciskom mozna bylo chyba nadac dowolna funkcje (lacznie z odpalaniem programow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Panel Sterowania - Mysz, po zainstalowaniu sterowników powinna byś dodatkowa zakładka Device Settings i tam sobie można konfigurować. Ja używam bardzo często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a dziala wam w firefoxie albo operze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 moze nie mam Acera, ale jak domniewam tyczy sie to wszystkich urzadzen Synaptics. w moim laptopie scroll po prawej stronie touchpada nie chcial dzialac w Firefoxie - rozwiazaniem bylo zainstalowanie najnowszych sterownikow domyslam sie ze z tym przycisikiem moze byc podobnie, o ile jest to czesc touchpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a dziala wam w firefoxie albo operze? Zaczeło mi działać w Firefox'ie po zainstalowaniu najnowszych sterowików ze strony www.synaptics.com, na tych od Acera nie działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 dzieki, dziala !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 to ja sie wylamie i powiem ze na najnowszych sterach z synaptics.com dalej mi nie dziala... (ani w IE ani Firefox) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 to ja sie wylamie i powiem ze na najnowszych sterach z synaptics.com dalej mi nie dziala... (ani w IE ani Firefox) bo musisz jeszcze wszystko skonfigurować (w opcjach myszki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 @lspider buhahaha :D ale proscizna. dzieki - teraz dziala elegancko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Problem rozwiazany, a wiec chyba mozna zamknac. Jesli ktos cos chce doda, to piszta, odblokuje sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...