Errorx Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 No ale niektore gry pozostawiaja niezatarte wrazenia tylko z oryginalnymi lektorami. Mnie na przyklad urzekl lektor (lektorka ;) ) z homeworld i homeworld 2 ( wersji angielskiej oczywiscie). Przetlumaczenie i polscy lektorzy to byla porazka do kwadratu. Niektorych gier nie powinno sie wogole lokalizowac bo to profanacja. No bo jak dobrze przetlumaczyc na przyklad: "mothership standing by..." albo "hyperspace signature detected" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Do powyzszego posta bym dopisal lektora z intro do Fallout 1 i 2. "War. War never changes..." - jak dla mnie mistrzostwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Kazdy z Was pewnie gral w Gorky 17, Jarek Owicz wymiatal jak dla mnie, ogolnie lektorzy w tej grze budowali dobry klimat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Do powyzszego posta bym dopisal lektora z intro do Fallout 1 i 2. "War. War never changes..." - jak dla mnie mistrzostwo. taaa, a potem w FT wyskakuje Baka ze swoim "wojna...zawsze taka sama " :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Nikt nie gral w Dungeon Keepera PL ? Tam to byl lektor :> nigdy tego nie zapomne "Śmiechowice...." ehh :) ehh, aż łezka w oku kręci ... super klimacik, mam nawet dodatek do pierwszej części 'deeper dungeon', takich gier juz nie robią, druga część serii to juz nie to, wie ktoś co się stało z bullfrog'iem ? theme hospital tez było super Edytowane 30 Stycznia 2006 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Do powyzszego posta bym dopisal lektora z intro do Fallout 1 i 2. "War. War never changes..." - jak dla mnie mistrzostwo. Popieram. A propos... Mam zagadke;] A nawet dwie;] 1) Co to za gra? 2) Kto podklada glos pod tego gościa (dla ułatwienia dodam, ze grał w pewnym kultowym filmie)? Link: http://www.mytempdir.com/419587 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zeby nie psuc innym zabawy: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1. Eternal Darkness: Sanity's Requiem 2. Earl Boen, gral w Terminatorach (miedzy innymi) Wikipedia rzadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jak Ty żes to w wikipedii znalazł? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Gdy babka odbiera telefon, pada jej imie i nazwisko. Potem juz tylko google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...