-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam, przyszla dzisiaj do mnie wreszcie poczta ta karta i okazuje sie, ze mam problem :/ Wyszukuje mi 22 kanaly, kiedy ja na kablowce mam 38 o_O. Wie ktos o co chodzi ?! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam. Zaznacz w opcjach kraj "undefined area" czy czoś tak jest na samym dole i daj skanowanie. powinien wyszukać wszystkie kanałki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Niestety nie mam nic takiego, jedynie co to custom area, ale to lipa chyba i nie to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 custom area i zaznacz adaptive scaning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Przepraszam pomylka, Custem Definied jedynie, zadnych area poza tymi zdefiniowanymi nie mam, a adaptive scanning zaznaczalem..... Dodam tylko, ze jak zaznaczam Custom Definied i wyszukuje to znajduje 5 kanalow z czego kazdy to sniezacy ekran.... Edytowane 28 Stycznia 2006 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Moze zassaj najnowsza wersje oprogramowania PVR do tej karty. Potem zaznacz Adaptive Chanell Scanning i szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Applications2KXP Multilanguage 3.0.10.76(2006/1/12) Latest WinFast PVR provides you the most feature-rich video/audio entertainment. Even more, it also supports MPEG Time-Shifting.Total size:[28321 KB] Ok, jezeli o to chodzi to sciagam...... BTW. Sciagnalem program BorgTV, ale chwile po uruchomieniu wywala mi: Przerwanie VBI nie dziala prawidlowo.... Program zakonczy dzialanie.... Moze to co oznacza? :F Czy poprostu ten program taki jakis zryty...... :P Nie moge zainstalowac tej aplikacji PVR ktora mi podales..... SCREEN Edytowane 28 Stycznia 2006 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Na stronce PVR jest specjalny uninstall, musisz puścić ten program aby skasował wpisy w rejestrze windy. Dopiero po tym robisz nową instalkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ok mam przyczyne. Mam kablowke, do niej rozdzielacz na 3 wyjscia, 1 wyjscie, moj kabel, drugie wyjscie rozdzielacz ze wzmacniaczem na 2, 2 inne kable, 3 wyjscie, 4 kabel.... Poprzelaczalem kable i okazalo sie, ze sygnal jest do kitu w 1 wyjsciu, czyli na moim kablu... wyglada na to, ze musze dokupic rozdzielacz ze wzmacniaczem drugi i podzielic na ostatnim wyjscu...eh, nie ma to jak 4 osoby w mieszkaniu, 4x tv :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Przepnij wzmacniacz antenowy na wejscie kablówki a dopiero po wzmacniaczu rozdzielaj sygnał na tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 tak tez mam, mam ten potrojny z wzmacniaczem na wejsciu, potem jest drugi z wzmacniaczem... poprostu ten 1 wtyk sluzy do czego innego piosze cos od 87 do 130 mhz czy jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Bo wtyk służy do radia (splliter rozdzielający sygnał tv i radiowy) w tym gnieździe tv nie ma prawa odbierać poprawnie. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) No wlasnie :P Dzieki wielkie za pomoc :) No i pojawil sie nastepny problem :P Programuje kanaly, wylaczam program, wlaczam znow i wszystko porozwalane :/ Da sie jakos to zapamietac all ? Niby kanaly sa zapamietane ale jakosc jest tragiczna albo w ogole ich nie ma (sniezace na maxa) o_O http://wes.neostrada.pl/asdf.jpg Edytowane 28 Stycznia 2006 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Miałem ten sam problem, zassałem deinstalkę i nowe stery ze stronki winfast, i problem z głowy. Działa mi już ok 2 tygodni zero problemów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Dzieki, napewno sprobuje :) Narazie na tych z plyty zauwazylem ze jak wyszukam kanaly bez "Adaptive Channel Scanning" to zapamietuje, jesli z ta opcja to nie pamieta :/ No a bez zaznaczonej tej opcji niestety nie wyszukuje wszystkich programow ;) A te nowe to sciagnales stery, czy tylko ten program PVR? I moglbym prosic o link do deinstalatora? :pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Są tutaj drugi to uninstall a 3 stery (trochę trwa zassysanie ale idze wytrzymać) dalej dasz sobie radę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Lipa cos. Nie pomoglo chyba :P Bylbys laskaw i podal do Ciebie namiar na gg? Moze byc na priv. Jednak poradzilem sobie w bardzo dziwny sposob :P Dzieki jeszcze raz WIELKIE za pomoc :* :D A jeszcze jedno. Jak dobrze ustawic nagrywanie video? Bo ja ustawilem tak, ze minuta zajmuje 30mb, troche za duzo jak dla mnie :P Edytowane 28 Stycznia 2006 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zmien sobie w ustawieniach nagrywania z AVI na mpg (mpeg) i ustaw ilosc bilrate (im mniej tym gorsza jakosc i plik zajmuje mniej miejsca). Zmien sobie w ustawieniach nagrywania z AVI na mpg (mpeg) i ustaw ilosc bilrate (im mniej tym gorsza jakosc i plik zajmuje mniej miejsca). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothictm Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Lipa cos. Nie pomoglo chyba :P Bylbys laskaw i podal do Ciebie namiar na gg? Moze byc na priv. Jednak poradzilem sobie w bardzo dziwny sposob :P Dzieki jeszcze raz WIELKIE za pomoc :* :D A jeszcze jedno. Jak dobrze ustawic nagrywanie video? Bo ja ustawilem tak, ze minuta zajmuje 30mb, troche za duzo jak dla mnie :P Czytam wszystko jesli chodzi o tę kartę TV. Muszę się przyznać że mam podobny problem. Jestem posiadaczem tej karty od 3 dni i dostaję szału, dlatego że mając kablówkę z multimedia przy skanowaniu wyłapuje mi tylko około 15 na 40. Jak skanuję niestandardowo to wyłapuje mi wszystkie kanały, ale nie mogę ich zapisać. Pytanie brzmi: Jaki to dziwny sposób znalazłeś na ten problem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...