Skocz do zawartości
-weS-

Tuner Tv Winfast 2000 Xp Rm

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam pomylka, Custem Definied jedynie, zadnych area poza tymi zdefiniowanymi nie mam, a adaptive scanning zaznaczalem.....

Dodam tylko, ze jak zaznaczam Custom Definied i wyszukuje to znajduje 5 kanalow z czego kazdy to sniezacy ekran....

Edytowane przez -weS-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Applications2KXP	Multilanguage	3.0.10.76(2006/1/12)	Latest WinFast PVR provides you the most feature-rich video/audio entertainment. Even more, it also supports MPEG Time-Shifting.Total size:[28321 KB]

Ok, jezeli o to chodzi to sciagam......

BTW. Sciagnalem program BorgTV, ale chwile po uruchomieniu wywala mi:

Przerwanie VBI nie dziala prawidlowo....

Program zakonczy dzialanie....

Moze to co oznacza? :F Czy poprostu ten program taki jakis zryty...... :P

Nie moge zainstalowac tej aplikacji PVR ktora mi podales..... SCREEN

Edytowane przez -weS-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok mam przyczyne. Mam kablowke, do niej rozdzielacz na 3 wyjscia, 1 wyjscie, moj kabel, drugie wyjscie rozdzielacz ze wzmacniaczem na 2, 2 inne kable, 3 wyjscie, 4 kabel....

Poprzelaczalem kable i okazalo sie, ze sygnal jest do kitu w 1 wyjsciu, czyli na moim kablu... wyglada na to, ze musze dokupic rozdzielacz ze wzmacniaczem drugi i podzielic na ostatnim wyjscu...eh, nie ma to jak 4 osoby w mieszkaniu, 4x tv :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie :P Dzieki wielkie za pomoc :)

No i pojawil sie nastepny problem :P Programuje kanaly, wylaczam program, wlaczam znow i wszystko porozwalane :/ Da sie jakos to zapamietac all ?

Niby kanaly sa zapamietane ale jakosc jest tragiczna albo w ogole ich nie ma (sniezace na maxa) o_O http://wes.neostrada.pl/asdf.jpg

Edytowane przez -weS-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, napewno sprobuje :) Narazie na tych z plyty zauwazylem ze jak wyszukam kanaly bez "Adaptive Channel Scanning" to zapamietuje, jesli z ta opcja to nie pamieta :/ No a bez zaznaczonej tej opcji niestety nie wyszukuje wszystkich programow ;)

A te nowe to sciagnales stery, czy tylko ten program PVR? I moglbym prosic o link do deinstalatora? :pp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa cos. Nie pomoglo chyba :P Bylbys laskaw i podal do Ciebie namiar na gg? Moze byc na priv.

Jednak poradzilem sobie w bardzo dziwny sposob :P Dzieki jeszcze raz WIELKIE za pomoc :* :D

A jeszcze jedno. Jak dobrze ustawic nagrywanie video? Bo ja ustawilem tak, ze minuta zajmuje 30mb, troche za duzo jak dla mnie :P

Edytowane przez -weS-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmien sobie w ustawieniach nagrywania z AVI na mpg (mpeg) i ustaw ilosc bilrate (im mniej tym gorsza jakosc i plik zajmuje mniej miejsca).

Zmien sobie w ustawieniach nagrywania z AVI na mpg (mpeg) i ustaw ilosc bilrate (im mniej tym gorsza jakosc i plik zajmuje mniej miejsca).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa cos. Nie pomoglo chyba :P Bylbys laskaw i podal do Ciebie namiar na gg? Moze byc na priv.

Jednak poradzilem sobie w bardzo dziwny sposob :P Dzieki jeszcze raz WIELKIE za pomoc :* :D

A jeszcze jedno. Jak dobrze ustawic nagrywanie video? Bo ja ustawilem tak, ze minuta zajmuje 30mb, troche za duzo jak dla mnie :P

Czytam wszystko jesli chodzi o tę kartę TV. Muszę się przyznać że mam podobny problem. Jestem posiadaczem tej karty od 3 dni i dostaję szału, dlatego że mając kablówkę z multimedia przy skanowaniu wyłapuje mi tylko około 15 na 40. Jak skanuję niestandardowo to wyłapuje mi wszystkie kanały, ale nie mogę ich zapisać.

Pytanie brzmi: Jaki to dziwny sposób znalazłeś na ten problem ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi