Sheva Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam, sorry, że nie przegladałem forum ale o 13 muszę jechać po ram i w jednym sklepie brakło Kingstonów, na które byłem zdecydowany a mają tylko Twinmosy 512 ddr 400 Mhz CL2.5, czy na Waszym miejscu poczekalibyście do wtorku do dostawy na te Kingstony 512 ddr CL3.0 czy bralibyście Twinmosy ? obie kości po 159 zł Dzięki za odpowiedzi !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Twinmosy 512 ddr 400 Mhz CL2.5 brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Jeśli nie chcesz kręcić to Kingston, jeśli chcesz coś grzebać to Twinmos mogą się okazać lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 zupełnie nie znam się na tuningowaniu ramu, raczej po prostu je wsadzę i tak zostawię, chyba, że nie ejst to skomplikowane to przejrzę jakieś tematy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Powiem krotko jeden czort bieri to co tańsze.Acha taka sama cena , to popros o ogladniecie tych twinmosow jak na mtecach to bierz twinmosy jak nie to bralbym kingstona. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ok dzięki wszystkim za rady, wziąłem te Twinmosy, potem postaram się poszperać i poszukać tematów i kręceniu, żeby je trochę usprawnić skoro się da:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 u mnie idą te twinmosy 2-6-3-3 na ok.230MHz :D słabo ale zawsze coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak pech to pech, ram okazał się walnięty i musze go wymienić w poniedziałek :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 I co na mtecach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Na jakiej plycie glownej odpalasz ten ram? Bo byc moze nie jest walniety, tylko nie ustawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Prblem faktycznie istnieje bo druga kośc też mi szwankuje, nie jest to tak jak za pierwszym razem ale czesto wywala błedy : tlenu, gg, firefoxa, 2 razy zdarzyło się też że pamięć nie moze być 'read' moja płyta głóna to gigabyte 7NF-RZ prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 help me !! please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Może zamień na Kingstony - jakoś bardziej wolę tę firmę, może dlatego że nie podkręcam :) Pewnie tych twinmos Twoja płyta nie akceptuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...