Skocz do zawartości
gotien

Mostek Hsi Dla 6800 Pro - Gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

dzieńdoberek

szukałem, szukałem, ale niestety za chiny ludowe nie porafię znaleźć. potrzebuję mostek HSI który pozwoli mi uzywać mojego starego (2 lata w sumie:) ) radka na nowej płycie. jako że chcę kupić coś co mi posłuży jeszcze troszkę więc chciałem kupić plytę z PCI-express alemój szafir jest jak wiadomo na AGP..... czyli jestem w kropce. pliiiiz o jakieś namiary na mostek, orientacyjną cenę czy cokolwiek. przywiązałem się jak do psiaka do mojego radka (założyłem mu chłodzienie pasywne thermaltake i dołozyłem kulerek po którym radek jest leni przy kręceniu) i nie chciałbym go teraz zmieniać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co zrobisz z tym mostkiem ;)

Najlepiej kup plyte z AGP i PCI-E np. ASRock K8 939Dual ale plyta pod A64 s.939. Pod Intela tez pewnie jest cos podobnego ale wazne aby agp bylo natywne a nie realizowane przez np. mostek HSI i przetwarzana do PCI-E.

Jest jeszcze jakies zlacze ktore umozliwia uruchamianie karty AGP na PCI-E lub odwrotnie nie pamietam dokladnie ale to jest drogie, malo dostepne wiec taniej wtedy wyszloby kupno nowej grafy ;)

Edytowane przez sucker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi