gotien Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 dzieńdoberek szukałem, szukałem, ale niestety za chiny ludowe nie porafię znaleźć. potrzebuję mostek HSI który pozwoli mi uzywać mojego starego (2 lata w sumie:) ) radka na nowej płycie. jako że chcę kupić coś co mi posłuży jeszcze troszkę więc chciałem kupić plytę z PCI-express alemój szafir jest jak wiadomo na AGP..... czyli jestem w kropce. pliiiiz o jakieś namiary na mostek, orientacyjną cenę czy cokolwiek. przywiązałem się jak do psiaka do mojego radka (założyłem mu chłodzienie pasywne thermaltake i dołozyłem kulerek po którym radek jest leni przy kręceniu) i nie chciałbym go teraz zmieniać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) I co zrobisz z tym mostkiem ;) Najlepiej kup plyte z AGP i PCI-E np. ASRock K8 939Dual ale plyta pod A64 s.939. Pod Intela tez pewnie jest cos podobnego ale wazne aby agp bylo natywne a nie realizowane przez np. mostek HSI i przetwarzana do PCI-E. Jest jeszcze jakies zlacze ktore umozliwia uruchamianie karty AGP na PCI-E lub odwrotnie nie pamietam dokladnie ale to jest drogie, malo dostepne wiec taniej wtedy wyszloby kupno nowej grafy ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...