TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) od poczatku, przeglądałem dysk który miałem dodatkowo podłączony do kompa, nagle komp się zrestartował i pokazuje się ten komunikat i nic więcej nie da się zrobić, pokazuje się on jak mam podłączony tylko swój dysk (jak ten drugi to tez), jak skasuje plik ntfs.sys, to nie mam dostępu do partycji ntfs (mam 2 partycje fat32 i jedną ntfs), komunikat pokazuje się nawet jak podłącze swój dysk do innego kompa, szukałem odpowiedzi na problem na microsoft.com ale u mnie nie da się nic zrobić, help ? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) od poczatku, przeglądałem dysk który miałem dodatkowo podłączony do kompa, nagle komp się zrestartował i pokazuje się ten komunikat i nic więcej nie da się zrobić, pokazuje się on jak mam podłączony tylko swój dysk (jak ten drugi to tez), jak skasuje plik ntfs.sys, to nie mam dostępu do partycji ntfs (mam 2 partycje fat32 i jedną ntfs), komunikat pokazuje się nawet jak podłącze swój dysk do innego kompa, szukałem odpowiedzi na problem na microsoft.com ale u mnie nie da się nic zrobić, help ?a skanowałes dysk w poszukiwaniu błędów z parametrem /R ? plik ntfs.sys to sterownik systemu plików to raczej nie on jest problemem ale uszkodzenie systemu plików lub dysku albo uszkodzony, niekompatybilny sterownik kontrolera dysku Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 uszkodzenie dysku raczej odpada, niekompatybilny sterownik kontrolera dysku raczej tez, raczej to będzie uszkodzenie systemu plików ciekawe jak mam przeskanować jak system zatrzymuje się na blue_screen'ie jak się nie znajdzie rozwiązanie to będę musiał wykasować partycje i użyć jakiegoś progsa do odzyskiwania danych, mam nadzieje że 10gb danych szlag nie trafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...