Gadzina Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wiatm serdeczenie ! Mam zamiar kupić markowy zestaw kina domowego do 2500zł i mam do Was pytanie ?? Poszukuję takiej marki - głownie chodzi mi o DVD, który czytałby wszystko ( tak jak np. Emperor2, Wiwa itp. ). Mam sporo filmów w formacie divx, xvid z polskimi napisami. Słyszałem, że Yamaha odpada nie czyta polskich fontów. Do rozważenia KODA, Pioneer, ONKYO, DENON, MARANTZ ? ? ? Proszę o podpowiedź jakiej marki DVD i jaki typ poradzi sobie bez problemu ( tak jak wspomniany np. Emperor2). Dzięki serdeczne. Pozdrawiam kinomaniaków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Sorki, ze nic nie pomagam, ale chce tylko zjechac naszego eksperta '$kubiego' za te glosniki creativa do kina domowego... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...