KWS89 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 mam pytanq...cvzy mozna podłączyć kolorowy LCD(tki jak w komie) do kopmpa przez LPT tak jak zwykly czarno-bialy? Proszę o linki porady i orientacyjne ceny materiałów do zbudowania tegóż...PS.Ile kosztuje zwykły panel LCD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Co do kolorkow to nie widzialem niegdzie takiego wynalazku. Kolejna sprawa kolorowy bedzie piekielnie drogi. Dobre Lcd nowe 4x24 z potswietalniem to wydatek kilkuste złotych. Zaraz wrzuce jakies oreintacyjne ceny bo musze poszukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No to ceny 1x16 jakes 6$ 4x20 jakies 150 zl przynajmniej ja takie widzialem bo sa drozsze nawet po 200 Kurde gdzies widzialem fajowego z wszystkim tylko nie pamientam gdzie. O na moded-kompz.net jest cos new jakis news zobacz sobie moze sobie cos dla siebie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ja gdzies widzialem jak gosc na przedni panel zamontowal sobie kolorowe lcd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 To byłkomp z '14 LCD na pokładzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 tez to widzialem :D ale gdzie kupic takie wyswietlacze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 na allegro mozna dostac walniete laptopy z dobra matryca moze by sie dalo przerobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 podobno trzeba wtedy zrobic jakis kontroler :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Nie podobno tylko trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 juz poprawilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jakies kontrolery widziałem na stronie polskiego dystrybutora rooznych LCD'ków /drogich, ale wyczesanych; kolorowych brak/. Oto adres www.lcd.elementy.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jakies kontrolery widziałem na stronie polskiego dystrybutora rooznych LCD'ków /drogich, ale wyczesanych; kolorowych brak/. Oto adres www.lcd.elementy.pl Tia mowilismy o nich tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17912 240x128 z zdatnym kontrolerem i podswietlaniem jedyne 550 PLN - jak by to powiedziec skutecznie zniechecajaca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mnie tq cecna tylko TROCHĘ zniecheca;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Dzieki ale to jest piwo na pol roku wiec mnie nawet bardzo ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...