Skocz do zawartości
Nasseem

Strona O Grach Flash Typu"escape The Room"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , goraco zachecam do odwiedzania mojej stronki , bede sie staral zeby byla najlepsza ze wszystkich istniejacych w sieci, bo jak narazie ,to na stronach z takimi grami umieszczane sa praktycznie wszystkie gry i animacje jakie tylko istnieja, czyli zadnej selekcji ani nic co by jakos podzielilo na lepsze i gorsze, wiec postaram sie o to ze u mnie umieszczal bede same nalepsze flashe jakie sa w internecie . Bedzie to esencja tych animacji, na stronie jest tez forum ktoro bedzie sluzylo do zasiegniecia porad w przypadku gdy jakas gra okaze sie za trudna a takze beda tez dzialy dla fanow muzyki "speed garage oraz 2 Step i innnych" a takze dla fanow filmow i gier horrorowatych ect. . Polecam i zachecam do odwiedzin.!!

http://nasseem.250free.com

....!!

"Krzys'az"

A Tobie co z tym tekstem o zarabianiu? mi kasa leci w ten sposob a jak nie chcesz to nie korzystaj z tego sposobu:P

Edytowane przez Nasseem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra. juz nie ma reklamy.Jest link do tego zarabiania wiec jak ktos bedzie chcial to sobie sciagnie i zainstaluje banerek ,jestem poczatkowym wbemasterem i nie wiedzialem ze bezdie to tak razic,myslalem ze kasa sie przyda kazdemu:) oceniajcie strone i jej zawartosc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi