Mr X Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zakupiłem słuchawki Siberia Icemat ale przydala by mi sie lepsza karta dzwiekowa. Obecnie posiadam zintegrowana AC97. Niestety A2 OEM juz nigdzie nie ma. O Audigy SE slyszalem ze to "kastrat" wiec pozostaje SB Audigy4 OEM. A2 ZS OEM tez chyba juz nie ma i jest drozsza. Nie wiem czy warto kupowac A4. Moze wystarczy SE? Czym rozni sie A4 od A2 OEM/ZS/SE? Slyszalem ze zwieksza znacznie wydajnosc w grach. Czy jakosc dzwieku jest duzo lepsza od w/w kart? Moj sprzet Audio wykorzystuje do gier i muzyki. Najlepiej gdybym mogl kupic A2 OEM. Moze ktos z was chce (mi) ja sprzedac? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgodnie ze specyikacją podaną przez Creative SB Audigy 2 ZS ma odstęp sygnału od szumu 108 db a Audigy 4 106 db, procesory na tych kartach są takie same, zgodnie z powyższym A2ZS jest lepsze od A4oem ale nie jest to duża różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr X Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Raczej A2 ZS nie bede kupowal bo jest drozsze od A4 ale czy warto kupowac A4 OEM za 200zl :?: Czy jakosc dzwieku jest duzo lepsza niz w A2 OEM/SE OEM :?: Bo jesli rozni sie wtykami, iloscia glosnikow to bezsensu jest to kupowac. Chodzi mi o dobra karte do grania i muzyki tak aby w pelni wykorzystac mozliwosci moich nowych sluchwek Siberia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszlakon Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam właśnie też chce karte kupić i zastanawiam sie między nią a audigy 2 i nie wiem którą brać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...