Jurgin Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam, czytam to forum, przegladam allegro i oferty sklepow i jakos ciagle nie moge sie zdecydowac... :mur: mam celerona 2.8 na sockecie lga 775 i chce zmienic na nim chlodzenie, bo oryginalny chodzi mniej wiecej jak polaczenie pralki z kosiarka. czy moglibyscie mi cos polecic tak ok 100-150zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Arctic Freezer 7 PRO = 69zł + przesyłka [ allegro ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ZALMAN 7000AlCu- jako cichsze rozwiazanie, chociaz drozsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) ludzie dlaczego wy nie korzystacie z wyszukiwarki :( wczoraj podawałem odpowiedź na podobne pytaniem LOL Jurgin wybierz sobie coś z tego: THERMALTAKE BIG TYPHOON lub Arctic Freezer 7 PRO lub SCYTHE NINJA + FANDER FD-120S 120mm Edytowane 29 Stycznia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...