Skocz do zawartości
bielski

Heyah - Blokada Sms ?! Oo

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem, gdy pisze eske to wyskakuje mi komunikat przy wysyłaniu ze usługa jest nie dostepna, dzwonic tez nie moge oglonie jakbym miał zablokowaną karte sim tylko nie iwem dlaczego, nic szczegolnego nie robiłem. pewnego wieczoru poprostu wszystko przestało działac :mur: jezeli ktos wie co z tym zrobic prosze o pomoc

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskaznik od zasiegu cos pokazuje, czy moze po nieudanej probie polaczenie jest pusty? Sprawdz jeszcze z karta innej sieci, jesli bedziesz mial identyczny problem to bardzo mozliwe, ze operator zablokowal ci dostep do sieci. W takim wypadku, jesli masz dowod zakupu i gwarancje to powinienes zglosic sie z telefonem do operatora (Heyah - ERA) i wyjasnic sprawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, ale chyba sie z tym problemem uporam tylko musze dostac swój heyah kod bo nie pamietam puku (ten problem opisany jest na heyah.pl) , co do ładowania to konto mam wazne do 3 lutego, czyli nie ładowałem .

p.s

byłem w czechach na nartach i pewnego wieczoru napisałem pare esek i blokada i żeby było smieszniej nagle mi sumka zeszła do 2.80 a nastepnego dnia gdy patrzyłem to bylo 3.00 Oo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wtopa :D według heyah samoobsługa mam -3 zeta na koncie Oo, nie wiem dlaczego, wsumie prawda bo teraz jak sprawdziłem stan konta to patrze a gdzies tam mały minusik się pojawia

wiec problem rozwiązany, dzieki wszystkim za pomoc

pozdro b!elski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi