lexks Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) witam. mam pytanie zamierzam kupic jakis zasilacz do mojego komputera, głownym powodem tego jest zmiana 9550XT na 9700pro a przeczytalem ze 9700pro bardzo duzo potrzebuje mocy :) teraz mam Codegen 300W ;/ czytajac forum widze ze wielka popularnoscia i stabilonscia sa Fortrony dlatego tez go wybralem tez ze wzgeldu na cene.. teraz tylko czy mam kupic 300W czy 350W ?? i jeszce jedno moja plyta wymaga gniazda 4 pinowego i 20 pinowego ale chyba teraz zasilacze wszystkie maja je ? te fortrony chyba tez bo widze na zdjeciu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83609426 to ejst 300wat ( i tego bym kupil jezel iwystarczy 300W) a jezlei 350W potrzeba do mojego sprzetu to ebde musial poczekac bo na allegor niema w tej chwili.. wiec jak uwazacie ? a jeszcze chcialbym dodac ze dziwna spraw jest z moim komputerem jak go wylaczam w nocy np o 22 i rano sie budze to jest komputer wlaczony.. (sam sie wlacza) musze go odlaczac z zasilacza. wie ktos co to moze byc ? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez lexks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 No niewątpliwie 9700 bierze swoje, ale mom zdaniem 300W fortron wystarczy w zupełności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Raczej sie pospiesz z ta wymiana. Moj Codegen po przesiadce z GF2 na Radka 9500 Pro pociagnal jakies 2 tygodnie. Reszta konfigu byla podobna. Odszedl sam...naszczescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 różnica w cenie między 300 a 350 jest raczej niewielka więc lepiej mieć kilka Wattów zapasu niż potem żałować, mimo że 300 raczej wystarczy to 350 będzie bardziej przyszłościowy (może weźmiesz sięza o/c;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...