pawell Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) witam mam płyte główną gigabyte i nie wiem jaki procek najszybszy moge kupić obecnie mam procesor celeron d 335 2.8 ghz i nie wiem jakiego pentiuma mógłbym kupić z góry dziękuje za pomoc :) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez pawell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam mam płyte główną gigabyte i nie wiem jaki procek najszybszy moge kupić obecnie mam procesor celeron d 335 2.8 ghz i nie wiem jakiego pentiuma mógłbym kupić z góry dziękuje za pomoc :)Każdy z podstawką S478 będzie dobry :) Chipset 848p to po prostu i865pe bez drugiego kanału pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Każdy z podstawką S478 będzie dobry icon_smile3.gif Chipset 848p to po prostu i865pe bez drugiego kanału pamięci... Ucieszyłes mnie ta wiadomoscią!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...