roboty2 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 hej sprawa wyglada tak. mam 2 kompy, polaczylem je crossowanym kablem sieciowym, do glownego kompa podlaczylem neo przez sagema. Problem polega na tym ze nie moge utworzyc sieci, mam WXP i chcialem to zrobic przez 'kreatora sieci', komputery nie moga sie znaleźć. Na obu mam zainstalowany protokół TCP/IP. Może mi ktoś podpowoedziec jak to ustawic? Routera na razie nie potrzebuję bo drugi komp będzie włączany sporadycznie. Z góry dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Bylo setki tego typu tematow, przeszukaj a napewno znajdziesz odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 OK, ju z poradzilem sobie, musialem w Biosie uaktywnic MACa i śmiga :D Jeżeli admini chcą to mogą usunąć topic ;-) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...