klimskee Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 :mur: Witam!Kupilem dzisiaj dysk Caviar 160gb pod interfejsem ATA/100. Moja plyta glowna to via spacewalker av18e (dosyc archaiczna).Typ BIOS'u - Award Modular BIOS v6.00PG.Po podlaczeniu dysku pod slave...(na masterze mam seagata 20gb) i rozne inne kombinacje, bios go widzi, lecz windows nie wykrywa natomiast jakis naped dvd. WTF!!!. Nie wiem zupelnie co mam robic!czy jest sens formatowac dysk systemowy?...mam xp sp2.pomocyyy! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 :mur: Witam!Kupilem dzisiaj dysk Caviar 160gb pod interfejsem ATA/100. Moja plyta glowna to via spacewalker av18e (dosyc archaiczna).Typ BIOS'u - Award Modular BIOS v6.00PG.Po podlaczeniu dysku pod slave...(na masterze mam seagata 20gb) i rozne inne kombinacje, bios go widzi, lecz windows nie wykrywa natomiast jakis naped dvd. WTF!!!. Nie wiem zupelnie co mam robic!czy jest sens formatowac dysk systemowy?...mam xp sp2.pomocyyy! :mur: pokaż zrzut tego co system pokazuje, a najlepjej pobierz program everest i zrób zrzut tego co pokazuje o tym dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 :mur: Witam!Kupilem dzisiaj dysk Caviar 160gb pod interfejsem ATA/100. Moja plyta glowna to via spacewalker av18e (dosyc archaiczna).Typ BIOS'u - Award Modular BIOS v6.00PG.Po podlaczeniu dysku pod slave...(na masterze mam seagata 20gb) i rozne inne kombinacje, bios go widzi, lecz windows nie wykrywa natomiast jakis naped dvd. WTF!!!. Nie wiem zupelnie co mam robic!czy jest sens formatowac dysk systemowy?...mam xp sp2.pomocyyy! :mur: Sory za pytanie ale zrobiłeś na dysku partycje i sformatowałeś go ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...