inesian Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 chodzi mi o wymiary kości pamięci, w kształcie kwadratu czy są stałe dla każdej karty i ile wynoszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacpan16 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie da sie zmienic pamieci na karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kosci BGA są równe w zależności od serii karty. Są jednakowe, jednak wymienic sie ich nie da :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tu chyba nie chodzi o wymiane lecz o wymiary kosci BGA. Bedzie to gdzies 10x10 (mm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Tu chyba nie chodzi o wymiane lecz o wymiary kosci BGA. Bedzie to gdzies 10x10 (mm) tak, chodzilo mi o wymiary a nie o wymiane :blink: a co do tego 10mm, to tez bym tak liczyl, ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie sa 15mm? a swoich zmierzyc nie moge bo sa kupa miedzi przywalone (leadtek ;]) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tak na oko przyłozyłem linijke i max to 1,2 ale raczej to bedzie 1cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...