CoN-Kako Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tak wiec graja w gre Warcraft III mam pewnien osobliwy problem, po jakims czasie po rozpoczeciu gry dostaje taki blad : This application has encountered a critical error: FATAL ERROR! Program: c:\program files\warcraft iii\war3.exe Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:6F667DEC The instruction at '0x6F667DEC' referenced memory at '0x1D3412A0'. The memory could not be 'read'. Wykonalem wszystko co mozliwe z tej oto strony http://www.blizzard.com/support/?id=awr0649p , wymienilem RAM, karte grafy, i nic nie pomaga... Moze ktos mial ten problem i moze mi pomoc. Komputer mam taki: Pentium IV 1,8 GHz 1 GB ramu GeForce 6600 GT Creative SoundBlaster Live Windowns XP Pro z SP2 Prosze o pomoc =f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Skończ z tymi grami - to niszczy mózg ! - zajmij się czymś co rozwija myślenie !! Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak masz oryginał to skontaktuj się z pomocą techniczną producenta lub dystrybutora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoN-Kako Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Skończ z tymi grami - to niszczy mózg ! - zajmij się czymś co rozwija myślenie !! Pozdr. :D gram w wolncyh chwilach dla relaksu ~~, tak mam orginal, jednakze jak widac w moim 1 poscie wszystko co mowi SUPPORT blizza na ten temat nie dziala =f wiec myslalem ze moze jakies problemy techniczne etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 odkopuje stary temat, ale własnie mam taki sam problem i nie umiem go rozwiązać.... również support bizarda nie wiele mi pomógł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Dokładniejszy konfig sprzętu poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 modbo ASRock 939Dual-VSTA ? XP sp2 ? Nie wiem w sumie czy to istotne bo w innych aplikacjach problemów nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...