m-c-ool Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam chce sobie zmienić diody na inny kolor tylko newiem jaki rozmiar wziąśc czy 0605 czy 0803 czy jeszcze jakies iine ?? pomużnie z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Hmmm. To faktycznie masz dylemat. Sorry za OT Niedługo ludzie na forum będą pisać: "Chcę zasunąć rozporek. Uzyć do tego prawej ręki czy lewej?" Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hmmm. To faktycznie masz dylemat. Sorry za OT Niedługo ludzie na forum będą pisać: "Chcę zasunąć rozporek. Uzyć do tego prawej ręki czy lewej?" chyba mi nie powiesz że to jest bez rużnicy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam chce sobie zmienić diody na inny kolor tylko newiem jaki rozmiar wziąśc czy 0605 czy 0803 czy jeszcze jakies iine ?? pomużnie z góry dziękuje weż 0605, ale licz się że wymiana takich diud nie jest łatwa i wymaga ogromnej precyzji B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Różnica jest w rozmiarze. Najlepiej jakbyś kupił dokładnie taki jaki Ci jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam chce sobie zmienić diody na inny kolor tylko newiem jaki rozmiar wziąśc czy 0605 czy 0803 czy jeszcze jakies iine ?? pomużnie z góry dziękuje a propo do jakiego telefonu chcesz to pchać, to ci powiem jakich diud potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a propo do jakiego telefonu chcesz to pchać, to ci powiem jakich diud potrzebujeszdo 6610i z przeźroczystą budą!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 do 6610i z przeźroczystą budą!! hmm, wyslij mi zdjecie na mail krzych76@poczta.onet.pl to ci powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Eeeeee. Hmmmmm. Khe khe. Sorry. Wyszło na to, że to ja jestem lama. Nie załapałem, że chodzi Ci o diody od podświetlenia w komórce. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Eeeeee. Hmmmmm. Khe khe. Sorry. Wyszło na to, że to ja jestem lama. Nie załapałem, że chodzi Ci o diody od podświetlenia w komórce. :unsure::D spoko nic sie nie stało :D uważaj na przyszłość !! hmmm więc chccecie zd :/ postaram się jakies dać!! kurcze nie da rady foty zrobić !! bo w tym fonie klawisze śe pokryte taką białą swiecącą folia i jak robie zd to tam nic nie widać :/ może ktoś miał do czynienia z tym fonem i wie jakie tam sa diosy?? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez m-c-ool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 :D spoko nic sie nie stało :D uważaj na przyszłość !! hmmm więc chccecie zd :/ postaram się jakies dać!! kurcze nie da rady foty zrobić !! bo w tym fonie klawisze śe pokryte taką białą swiecącą folia i jak robie zd to tam nic nie widać :/ może ktoś miał do czynienia z tym fonem i wie jakie tam sa diosy?? sprawdzałem u kumpla i 0605 ta jest :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 sprawdzałem u kumpla i 0605 ta jest :lol2:dzięki serdeczne !! pozdro for all !! jak myslicie jaki kolor bedzie the best niebieski?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dzięki serdeczne !! pozdro for all !! jak myslicie jaki kolor bedzie the best niebieski?? niebieski, bylby ok, ja swojego t610 będę na niebiessko robił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja myslę że diody IR będą dobre... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja myslę że diody IR będą dobre... :wink:a jakie to sa IR ?? i czym się rużnią od innych ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) tylko nie uzywaj telefonu blisko telewizora bo ci beda program zmieniac jak dasz IR :lol: :twisted: EDIT: No dobra, powiem. IR to skrot od Infra Red czyli podczerwień. Pozdro. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 IR będą bardzo dobre o ile potrafisz dostrzec światło o takiej długości fali. Jak następnym razem bedziesz zakładał temat to podawaj więcej informacji - więcej osób Ci odpowie i może ktoś później z niego skorzysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 IR będą bardzo dobre o ile potrafisz dostrzec światło o takiej długości fali. Jak następnym razem bedziesz zakładał temat to podawaj więcej informacji - więcej osób Ci odpowie i może ktoś później z niego skorzysta.Spoko bede się starał na przyszłość !!:D dzięi!! znalazłem w zabrzu w sklepie diody led smd 0603 niebieskie o jasności 38 i kosztyowały 1,60zł !! tylko mam teraz pytanie czy to dużo czy nie ?? i czy to mają być te bo indus napisał że to mają być 0605 a nie 0603?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...