pidzama1x Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam Posiadam scsi IBM ServeRAID II Ultra SCSI Adapter i 2 dyski twarde ibm 9.1 bb ultra 68 pin. Nie potrafie tego spiąc tak by w biosie kontrolera widziane były jako macierz. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mam te bydlactwo wyzworkować ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Posiadam scsi IBM ServeRAID II Ultra SCSI Adapter i 2 dyski twarde ibm 9.1 bb ultra 68 pin. Nie potrafie tego spiąc tak by w biosie kontrolera widziane były jako macierz. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mam te bydlactwo wyzworkować ???? a założyłeś terminator sygnału ? moze te obrazki pomogą: Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jestem z pokolenia wychowanego na IDE. A dokładniej prosił bym jak to ustawic konkretną rozpise pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 witam wpiełem tak jak przeczytałem na stronie IBm-a. Niestety te rysunki na górze nie pasują do myh dysków;) Posiadam ultra wide :) Ale podłączyłem je jako 1 i 2 a na 2 puscilem termiaje sygnału.Czyli jest ok :)... Ale jest inny6 problem bo macierz zachowuje sie norm,alnie.A co do prolemu nie widze logicznych urządzen. Ale ze pokopalem sie w necie :) I musze siagnąc odpowiedni image noscika do aida - od aibm. Cd do konfigu macierza wiec dałem se rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...