avi16 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84362693 panowie znalazlem cos takiego czy moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84362693 panowie znalazlem cos takiego czy moze byc ?? SE !! troche badziewie mi sie wydaje nie lepiej wziosc cos takeigo ? KLIK Edytowane 4 Lutego 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznia22 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To i ja sie przyłącze do tematu; Otóż potrzebna mi jakaś karciocha graficzna tak do... no właśnie tylko do 200 zł. Grać nie mam zamiaru, tylko chce aby mi taki windows Vista sie nie cioł na full detal :), aha.. najlepiej jakby to była karta na PCI-E... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Radeon x550 o ile sie nie myle Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avi16 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84327766 a to czy podejdzie do nowych gierek ?? :D aha i nie mowcie bym kupowal cos za 500 zl bo w lecie ide do robotki i kupie Plyte pod PCI-E wiec zmienie karte na jeszcze lepsza !! :D dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 jasne, kupuj zanim znikna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avi16 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 jasne, kupuj zanim znikna :D ?????? <_< co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No dobra zostalo jszcze 25 sztuk, przesadzilem, tylko 7 godz do konca aukcji. W kazdym badz razie opalca sie, za te pieniadze nic lepszego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 @ Avi16 - zauważyłem pewną sprzeczność, chcesz grać płynnie w NFS-mw ale powiedz ty mi jeszcze na jakich detalach ? bo jak na full i 1024x768 no to nie ma bata we wsi nie uda się przy r9500, 9700 i 9800 bo nawet podkręcony 6600 nie daje rady wszystkiemu i trzeba albo obciąć cienie albo wygładzanie albo rodziałke więc sprecyzuj w jakich warunkach chcesz mieć płynność, podałeś wybredne tytuły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avi16 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 sluchajcie jako ze nie mam funduszy :) chce grac plynnie w gry pokroju FM do tego grafy nie trzeba i COD2 no tu moj GF2 dobrze chodzi ale nie we mgle :P wiec co na okres do konca wakacji mam kupic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Jak coś taniego i dobrego to polecam Winko Owocowe z Ostrołeki (14% mocy ale bez OC bo później padaka) albo wspominego Radka 9800pro do 400 :D (powinieneś dać rade znaleźć) Edytowane 14 Lutego 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...