Skocz do zawartości
DarkKnight

Pomoc W Zakupie Cyfrówki ( 250-300 Pln )

Rekomendowane odpowiedzi

Chcem kupic aparat , bo juz nie chcem dręczyc moich kolegów telefonami typu " Yyy wiesz co potrzebny mi aparat". Ma byc to aparat do robienia zwykłych zdjęc nie wymagam od niego bóg wie czego , dlatego chcem aby cena była niska :P Na aparacik chcem przeznaczyc nie wiecej niz 250-300zł dlatego nie bedzie to zadne cudo. Ale zdjęcia ma robic :) W temacie aparatów cyfrowych jestem kompletnym laikiem więc w 99% zdaje sie na wasze podpowiedzi. Czekam na jakies podpowiedzi. ( mile widziane linki )

pzdr.

Edytowane przez DarkKnight

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym temacie są same aparaty po 400zł albo powyżej. A mnie interesuje aparat nie drozszy niz 250-300zł. Pozatym z czasem ceny sie zmieniają , dlatego prosze o wyrozumiałośc i pomoc. Jak juz mowilem totalny jest ze mnie laik.

pzdr.

posiadałem kiedys jenoptika nie znana firma ale naprawde dobre aparaciki robii, szukaj wersji zoomem optycznym. udany aparacik.bardzo dobry wyswietlacz, bardzo dobre macro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcem kupic aparat , bo juz nie chcem dręczyc moich kolegów telefonami typu " Yyy wiesz co potrzebny mi aparat". Ma byc to aparat do robienia zwykłych zdjęc nie wymagam od niego bóg wie czego , dlatego chcem aby cena była niska :P Na aparacik chcem przeznaczyc nie wiecej niz 250-300zł dlatego nie bedzie to zadne cudo. Ale zdjęcia ma robic :) W temacie aparatów cyfrowych jestem kompletnym laikiem więc w 99% zdaje sie na wasze podpowiedzi. Czekam na jakies podpowiedzi. ( mile widziane linki )

pzdr.

zmień temat !! w temacie wpisz że aparat ma być do 250-300zł !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok a więc możemy porozmawiać ;)

-Canon Powershot A200

-Fuji FinePix A310

-Olympus C2000

-Kodak EasyShare C300

Oczywiście nie kupisz nowych aparatów ... -> allegro wyłącznie. Na nowy aparat się nie nastawiaj bo będzie robić foty jakości telefonu komórkowego , więc to sobie daruj ... :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym temacie są same aparaty po 400zł albo powyżej. A mnie interesuje aparat nie drozszy niz 250-300zł. Pozatym z czasem ceny sie zmieniają.

I wlasnie dlatego podalem ten temat, niektore aparaty mogly od czasu jego powstania stanie.

A jakbys tam zapytal to tez bys pewnie dostal odpowiedz.

Bo w taki sposob powstanie masa tematow w stylu:

Jaki aparat do 200zl

Jaki aparat do 250zl

Jaki aparat do 300zl

Jaki aparat do 350zl

Jaki aparat do 400zl

Jaki aparat do 450zl

Jaki aparat do 555zl

Jaki aparat do 580zl

itd.

znam to z innych for, wiekszosc tematow to: "co kupic za xxx zl"

Ja bym szukal Canona A40 moze znajdziesz na allegro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za tą sume szukałbym Kodaka CX4200 ewentualnie CX4300 - dobry kompakt z trybem automatycznym - do robienia najzwyklejszych zdjęć zdecydowanie wsytarczy.

W tej cenie możesz myśleć również o dokupieniu akcesoriów czyli np.: karta pamięci, ładowarka + dobre akumulatory i futerał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi