keiename Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tak sie zastanawiam (nie rozpatruje sensu tego rozwiazania) czy komputer z procesorem P120Mhz z jakimis 48MB ramu da rade z powodzeniem obsluzyc nagrywarke :?: Wiem ze pytanie moze i glupie ale nurtuje mnie ono gdyz mam wlasnie kupic naped do wyzej wymienionego kompa i nie wiem czy CD czy CD-RW pachac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam. A dlaczego ma nie dać rady, pal w miarę wolno 4-8x i będzie git gorzej z softem, ale w archiwach napewno coś znajdziesz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ten komputer ma byc dla osob starszej wiec i oprogramowanie musi byc intuicyjne a obawiam sie ze takiego nie dopadne na tak wspaniala maszyne ;] jak macie jakies propozycje to poprosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Chociażby NERO coś około 5,0 i jest nawet spolszczone. Dawali to kiedyś do różnych wypalarek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...