Krystian K Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Widzialem testy Turiona i wyniki mial niezle w np 3DMark-u , ale juz podczas sprawdzania gier cos bylo nie tak. Pomimo zainstalowania najnowszych sterow mial problemy z grami.(skakal zacinal itp) Mam pytanie do uzytkownikow Turionow czy nie macie problemow z gierkami ktore teoretycznie powinny dzialac plynnie? Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Krystian K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzymir Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jaka winda? Bo ogólnie to jest patch dla procesorów AMD dla WinXp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja nie mam żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jaka winda? Bo ogólnie to jest patch dla procesorów AMD dla WinXp...O jaki patch Ci chodzi i pod jakiego Windows'a :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian K Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Inspider, a jakiego masz lapka. W jakie gry grałeś? Ja widziałem jakąs recenzje Acera 5024 że skaczą niektóre gierki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...