k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=5818104 czy to sie opaca? jak sie beda te pamiatki krecić z P41.6a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Według mni się opłaca w takiej cenie na pewno w sklepie nie kupisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechu Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 A czy to czasem nie jest cena NETTO? W komentarzch ktos napisal, ze koles podaje ceny bez Vatu. Ciekawe czemu gwarancja jest na 2 lata, a nie wieczysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Myślę, że warto :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ceny z vatem....WARTO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ceny z vatem....WARTO Gadałem z gosciem. I jest to cena netto, ale płacisz tylko cene netto btw gościu odpicza to sobie od podatku i sprzedaje netto. Pytałem sie go czy nie wystawi faktury na ddr, powiedzal ze jak chec to moze mi doceny doliczyć 22 vattu i wtedy moze mi ja wystawic. Nie bede se robil problemu i kupie netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ceny z vatem....WARTOpodbno kupiłeś pamitki w pcprojekt.pl ile zapłaciłeś z vatt, wystawiaja oni faORT: ORT: ORT: ktury. Dziwne jest to ze wszystkie próby skontaktowania sie z pcprojektem koncza sie niepowodzeniem... jak bylo w twoim przypadku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Gdybym mial kaske to sam bym je kupil :P Moim zdaniem sa warte tej ceny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Nanya maja jeden mankament. (Przynajmniej te, ktore ja mialem). Pomimo tych samych ustawien troche gorzej wychodza w testach. Przyklad: PCMark 2002 memory na nanya 5600 a na innych 5900? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechu Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Gadałem z gosciem. I jest to cena netto, ale płacisz tylko cene netto btw gościu odpicza to sobie od podatku i sprzedaje netto. Pytałem sie go czy nie wystawi faktury na ddr, powiedzal ze jak chec to moze mi doceny doliczyć 22 vattu i wtedy moze mi ja wystawic. Nie bede se robil problemu i kupie netto Jak juz kupisz to daj znac jak przebiegla tranzakcja, oraz jak sie sprawuje pamiec. Tez se chyba ja kupie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Gadałem z gosciem. I jest to cena netto, ale płacisz tylko cene netto btw gościu odpicza to sobie od podatku i sprzedaje netto. Pytałem sie go czy nie wystawi faktury na ddr, powiedzal ze jak chec to moze mi doceny doliczyć 22 vattu i wtedy moze mi ja wystawic. Nie bede se robil problemu i kupie netto Jak juz kupisz to daj znac jak przebiegla tranzakcja, oraz jak sie sprawuje pamiec. Tez se chyba ja kupie :)Właśnie wylicytowałem za 299zł paczeke prawdopodobnie dostane w piątek Ale wydaje mi sie ze gość jest bardzo wiarygodny 272 pozytywy i ZERO NEGATYWÓW, takicj na allegro mozna pliczyc na palcach Człowiek musli byc bardzo porzadny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja bym kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechu Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Właśnie wylicytowałem za 299zł paczeke prawdopodobnie dostane w piątek Ale wydaje mi sie ze gość jest bardzo wiarygodny 272 pozytywy i ZERO NEGATYWÓW, takicj na allegro mozna pliczyc na palcach Człowiek musli byc bardzo porzadny Mozesz napisac jak sie z gosciem dogadywales? Kupujesz przez "Escrow"? Ile cie wyniosa koszty przesylki? Jesli mozesz mi odpowiedziec to bede wdzieczny, bo do tej pory nigdy nie kupowalem na allegro (troche sie obawialem przekretow). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Właśnie wylicytowałem za 299zł paczeke prawdopodobnie dostane w piątek Ale wydaje mi sie ze gość jest bardzo wiarygodny 272 pozytywy i ZERO NEGATYWÓW, takicj na allegro mozna pliczyc na palcach Człowiek musli byc bardzo porzadny Mozesz napisac jak sie z gosciem dogadywales? Kupujesz przez "Escrow"? Ile cie wyniosa koszty przesylki? Jesli mozesz mi odpowiedziec to bede wdzieczny, bo do tej pory nigdy nie kupowalem na allegro (troche sie obawialem przekretow). licytuje i po wygraniu aukcji potwierdzam moja oferte. Równoczesnie umawiam sie co do sposobu przesyłki i płatnosci. Z gosciem prawdopodobie umówie sie za pobranie lub z wpłata na konto. za pobranie [do 1kg poczta polska ok 15zł, i to doliczasz do wylicytowanej ceny] czyli dostajesz paczke do domu i placisz listonoszowi z wpłata na konto przedpłacasz na konto czesc zapłaty lub calosc a sprzedawca przesyła ci paczke kurierem [ok 20zł] lub poczta [ok 5zł, zalazy od wagi] ten system opiera sie głównie na zaufaniu. Im ktos ma wicej pozytywnych komentarzy [czyli sprawnie i szczesliwie przeprowadzonych aukcji] tym człwiek jest bardzej zaufany. ten akurat ma 272 pozytywne komentarzy i zero negatywóch to BARDZO DOBRZE. Gosc jest pewny i sprawdzony. Przesyłka z przedpłata na konto opłaca sie przy drozszych zakupach, wtedy nie palcisz poczcie polskiej "haraczu" i escorow. ogólnie NIE POLECAM bo jest bardzo drogie i długo trwa. lecz jest bardzo przydatne przy zakupach powyzej 10000zł masz wtedy 100% gwarancji ze wszystko bedze ok mam nadzeje ze juz wszystko jest jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechu Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 [ciach] mam nadzeje ze juz wszystko jest jasne Dzieki, teraz juz jasne. Myslalem, ze escrow jest tanie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 [ciach] mam nadzeje ze juz wszystko jest jasne Dzieki, teraz juz jasne. Myslalem, ze escrow jest tanie :( z escorow korzystłem tylko raz ten sysyem jest przeznaczony do wiekszych tranzakcji doklanie na ten temat poczyasz w regulaminie allegro.pl jest to tam bardzo ladnie opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Opłaca się, sam je zamuwiłem od tego kolesia i niedługo powinny przyjść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Ja je mam razem z PIV 1.6A i sa spoko jednak z przyczyn obiektywnych moge testowac je tylko na najwolniejszych timingach. Dobilem do stabilnych 175Mhz a potem juz niestety zwisy. Musze jeszcze sprawdzic na zestawie z AMD wieksze magistrale bo obawiam sie ze proc powoli kapituluje (2.8Ghz). Kolejna sprawa to napiecie, moge tylko do 2.6V- szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Ja je mam razem z PIV 1.6A i sa spoko jednak z przyczyn obiektywnych moge testowac je tylko na najwolniejszych timingach. Dobilem do stabilnych 175Mhz a potem juz niestety zwisy. Musze jeszcze sprawdzic na zestawie z AMD wieksze magistrale bo obawiam sie ze proc powoli kapituluje (2.8Ghz). Kolejna sprawa to napiecie, moge tylko do 2.6V- szkoda.nistety ja nojwyzsze fsb moge dac 166, ale mam takie zworki co mi dzseli fsb proca z ramem np 166/200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...