Jaro830628 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 mam karte telewizyjną ale niewiem co to za model i jakiego producenta! jest ona na chipsecie conexant bt878 ale zeby znaleźć do niej sterowniki musze to wiedzec i mam problem, wiec szuakm tez programu który powie mi co to za karta! za wszelkie rady i pomoc z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Najlepiej wyjmij kartę z kompa i przeczytaj co jest na niej napisane (możesz to napisac tu na forum) i wtedy będzie wiadomo. Jeżeli nie chcesz otwierać kompa to ściągnij sobie everesta (poszukaj na google) i on pokaże cały Twój sprzęt. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Skoro wiesz, że jest na chipie bt878 to już wiesz wszystko czego potrzebujesz. Ściągasz styerowniki pod ten chip i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 conexant bt878 khf bm-501 tpi 8psb12p to wszystko co znalazłem na karcie! poza tym wydaje mi sie ze everest nie pokazuje urządzeń zainstalowanych na kompie fizycznie a których system nie rozpoznaje bo nie ma do nich sterów! większosc kart tv jest na tym chipsecie bądź na na bt848 i podobnych! dlatego ważne jest znajomość producenta! zeby znaleźć odpowiednie stery! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Sercem i głową karty telewizyjnej jest jej chipset. Nie ważne czy producent to Phillips czy Nakamuro. W 95% wystarczy zainstalować sterowniki uniwersalne od chipseta i będzie chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) TUTAJ są jakieś stery do bt878. Ściągnij, zainstaluj i powiedz co się dzieje. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez vvob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mam karte telewizyjną ale niewiem co to za model i jakiego producenta! jest ona na chipsecie conexant bt878 ale zeby znaleźć do niej sterowniki musze to wiedzec i mam problem, wiec szuakm tez programu który powie mi co to za karta! za wszelkie rady i pomoc z góry dziekuje pisałem już gdzie proponuję szukać http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169038&hl=degol, ale co tam napiszę jeszcze raz www.tv-cards.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...