Skocz do zawartości
Jaro830628

Co To Za Karta?

Rekomendowane odpowiedzi

mam karte telewizyjną ale niewiem co to za model i jakiego producenta! jest ona na chipsecie conexant bt878 ale zeby znaleźć do niej sterowniki musze to wiedzec i mam problem, wiec szuakm tez programu który powie mi co to za karta! za wszelkie rady i pomoc z góry dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej wyjmij kartę z kompa i przeczytaj co jest na niej napisane (możesz to napisac tu na forum) i wtedy będzie wiadomo. Jeżeli nie chcesz otwierać kompa to ściągnij sobie everesta (poszukaj na google) i on pokaże cały Twój sprzęt. Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

conexant bt878 khf bm-501 tpi 8psb12p to wszystko co znalazłem na karcie! poza tym wydaje mi sie ze everest nie pokazuje urządzeń zainstalowanych na kompie fizycznie a których system nie rozpoznaje bo nie ma do nich sterów!

większosc kart tv jest na tym chipsecie bądź na na bt848 i podobnych! dlatego ważne jest znajomość producenta! zeby znaleźć odpowiednie stery!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sercem i głową karty telewizyjnej jest jej chipset. Nie ważne czy producent to Phillips czy Nakamuro. W 95% wystarczy zainstalować sterowniki uniwersalne od chipseta i będzie chodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam karte telewizyjną ale niewiem co to za model i jakiego producenta! jest ona na chipsecie conexant bt878 ale zeby znaleźć do niej sterowniki musze to wiedzec i mam problem, wiec szuakm tez programu który powie mi co to za karta! za wszelkie rady i pomoc z góry dziekuje

pisałem już gdzie proponuję szukać http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169038&hl=degol, ale co tam napiszę jeszcze raz www.tv-cards.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi