darkfar Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Prosze o pomoc jaka płyta obsłuzy tego procka ? Chyba znalazlem odpowiednia plyte, kurcze mam idetyczna tylko rev.1.03 i juz nie widzi tego procka co za nie fart :( "ASUS P3B-F rev. 1.04" Edytowane 29 Stycznia 2006 przez darkfar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82959758 polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkfar Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82959758 polecam :) wlasnie zauważylem :), moze uda sie wygrac aukcje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Nie rev. 1.03 nie obsłuży Coppermine'ów. Miałem taką, ale sprzedałem z Celeronem 400 Mendocino. A szkoda jej bo była naprawdę stabilna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie rev. 1.03 nie obsłuży Coppermine'ów. Miałem taką, ale sprzedałem z Celeronem 400 Mendocino. A szkoda jej bo była naprawdę stabilna! ja mam p2b-f (nie p3) a coperminy obsługuje... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plebano Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 witam mam taką Asus P3B-F kompletnie mi nie potrzebną bo swoje procki katuje na P2B więc mogę Ci ją sprzedać mój numer gg 4599186 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ja mam p2b-f (nie p3) a coperminy obsługuje... :blink: Wszystko zależy od rewizji, czyli od nowszego PCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 eeee nie wiem czemu , ta płyta ma rev 1.00 (tak pisze) co do tego coperka , to nie był mój tagże wam nie pokaże narazie jakiś dowodów , był tylko na testach , ale spróbuje go jeszcze raz pożyczyć....narazie katuje celka 266@400/2,3v (max 533/3,5v i sie nie botuje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...