cobex Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mam problem w którym walczę już kilka dni. Mianowicie, włączam peceta, wszystkie urządzenia są wykrywane, następnie zaczyna ładować się system i w pewnym momencie staje w miejscu. Zatrzymuje się w okolicach ładowania sterowników do myszy/klawiatura, można wtedy zaobserwować charakterystyczne „mrugnięcie” wykrywania myszki na USB. Kombinowałem już z wypinaniem wszystkiego co się da, (urządzenia USB, sieć) wyłączałem w biosie niepotrzebne rzeczy, i dalej nic, przeinstalowywałem system (działało wszystko dobrze jeden dzień, potem wrócił ten sam problem). W trybie awaryjnym system ładuje się bez problemu. Podejrzewam jakiś problem z ładowaniem sterownika do płyty głównej ale czy to człowiek tak szybko znajdzie ? Może ktoś miał podobny problem i w jakiś cudowny sposób go rozwiązał ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ogrom informacji powala... Podaj platformę, ustawienia, napięcia.... Strasznie mało tu wróżek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jesli nie masz zajetych wszyskich kanalow od dyskow to powylaczaj niuzywane w menadzeze uzadzen (standardowo sa na auto, czyli sprawdzaja czy sa podpiete urzadzenia) uzyj tez bootvista i uruchom opcjie optimize system, bedzie sie wlaczal w kilka, kilkanascie sekund ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...