Skocz do zawartości
goram

Podkladka pod mysz fUnc sUrface 1030

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno bardzo dobra podkładka pod myche i chciałbym ją sobie kupić ale ze strony funca wysyłałem zamówienie i nic. Może znacie inne strony z których mozna zamówic tą podkładke, bo w polsce nie ma szans na jej dostanie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave.

:D a można wiedziec gdzie ja zamowiles ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym reflektował na taką podkładkę (tą całą czarną :) )

Ona ma dwie strony, rozumiem, że optyka używa się po tej gładkiej stronie (żeby lżej się przesuwał), ale mysz optyczna potrzebuje nierównomiernej powierzchni (jeśli chodzi o wzór) więc czy nie ma z nią najmniejszych problemów?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Optyk dziala idealnie na obydwu stronach, jedna i druga jest jednolicie czarna z tym ze wiekszosc progamerow gra na szorstkiej stronie, mi tez ta bardziej odpowieda. Kupilem tu

Co do problemow to to jest glowna zaleta tej podkladki :), mozna powiedziec ze zwieksza sie dokladnosc myszki, tak to wyglada w praktyce. Najmniejsze ruchy sa lepiej odczytywane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale o której podkładce dokładnie mówicie??

"To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave."

O której podkładce mówisz? Tel aluminiowej z 4max czy tej drugiej??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...