goram Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Podobno bardzo dobra podkładka pod myche i chciałbym ją sobie kupić ale ze strony funca wysyłałem zamówienie i nic. Może znacie inne strony z których mozna zamówic tą podkładke, bo w polsce nie ma szans na jej dostanie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 a moze troche poszukasz http://www.func.net/sales_3.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 też ją będe kupował z indigo.de (jakoś tak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 jop, klops :oops: Co mam wpisac w polu state w formularzu zamowienia? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nic bo nie mieszkasz w stanach :_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 to może zrzuta - transport wyjdzie taniej (podkładka 100 a transport 40 ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To nie lepiej optyczną kupić myche? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ja mam optyka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Aha :) A coś daje taka podkładka jak sie ma optyczną myche? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A ja juz od daaaaaaaaawna nie uzywam podkladki... i co mi moglaby taka *bajerancka* podkladka dac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Własnie sie chce przekonac czy ona cos daje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 lol dlczego ta podlkladka jest taka droga cxzym ona sie ruzni tak samo na niej brud sie zbiera itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Niby jakas dla mastahów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 W 4maxie jest fajna aluminiowa zerknijcie sobie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale do optyka sie nie nadaje :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale do optyka sie nie nadaje :owhy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A co w tej podkadce jest takiego ze jest ona lepsza??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale do optyka sie nie nadaje :owhy??No bo aluminium dobrze odbija swiatlo i kursor by skakał. A co wniej takiego jest to sam niewiem :D luknijcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No wlanie to po co kupowac tak droga podkladke??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No bo nie moge znalesc w polsce podkladki która spełniała by moje wymagania :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 e tam ja i tak wole tradycyjna nawet jesli nie spelnia wymogow gracza profesjonala to ja sie z nia nie rozstane ;):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave.:D a można wiedziec gdzie ja zamowiles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Też bym reflektował na taką podkładkę (tą całą czarną :) ) Ona ma dwie strony, rozumiem, że optyka używa się po tej gładkiej stronie (żeby lżej się przesuwał), ale mysz optyczna potrzebuje nierównomiernej powierzchni (jeśli chodzi o wzór) więc czy nie ma z nią najmniejszych problemów? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Optyk dziala idealnie na obydwu stronach, jedna i druga jest jednolicie czarna z tym ze wiekszosc progamerow gra na szorstkiej stronie, mi tez ta bardziej odpowieda. Kupilem tu Co do problemow to to jest glowna zaleta tej podkladki :), mozna powiedziec ze zwieksza sie dokladnosc myszki, tak to wyglada w praktyce. Najmniejsze ruchy sa lepiej odczytywane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 a dlugo na nią czekałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 hhee no nawe fajna ale ja mam nowa optyczna na akumulatorki myszke media tech MT107 i jest great Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Sorry, ale o której podkładce dokładnie mówicie?? "To jest najlesze co mozna kupic jak masz optyka. Mam ja gdzies od roku. Mam logitech dual opticala i jak dmuchne to myszka sie przesuwa, zero oporow, jest duza, duzo dokladniej czyta ja kursor. Jak ktos chce dobrze grac w strzelanki to to jest musthave." O której podkładce mówisz? Tel aluminiowej z 4max czy tej drugiej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 tej drugiej czyli func Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Undofen a ile za wszystko wybuliłeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...