yotomeczek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) XS Edytowane 29 Stycznia 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hehe ciekawie wygląda:) A najlepsze, że skopali fotki. Na tej na żywo nie ma gniazd Audio z tyłu (pewnie są na karajanie) a na tej porównawczej są wyjścia Audio:D Ciekawe jaka cena, czy u nas już przekroczy 1k? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wyglada niezle... Ciekaw jestem czy zdolalil ja unowoczesnic pod wzgledem o/c czy poprostu nowa rewizja sli-dr expert z 'bajerami'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Marketingowy chwyt, poza tym że ma inne kondensatory nie widze znaczynych różnic. Płyta będzie kosztować napewno w okolicach 1k, ciekawe czy ktoś będzie w stanie tyle załpłacić za ładnego box'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 mysle ze nawet nie mamy sie co zastanawiac bo plyta raczej nie bedzie u nas dostepna, chyba ze sie myle... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 bez jaj przeca to sie od experta wcale nie różni :? już mogliby sie zając opracowywaniem NF5 SLI-DR na kwiecień ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wyglada ładnie??? Przeciez ona jest identyczna jak EXPERT - ja nie widze zadnych różnic w budowie ani w podzespołach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 różnicą są kondensatory i podbajerzone pudełko, Biosy pewnie będą te same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) różnicą są kondensatoryOK, mój bład. Co nie zmienia faktu ze wizualnie nie różni sie od experta. I dziwia mnie w zwiazku z tym teksty: "piekna", "bardzo ładna". Ludzie TAK SAMO wyglada EXPERT wiec nie wiem po co te steki podniecenia. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...