Skocz do zawartości
mechl!k

Sone Ericsson Z200 + Kabel = Problem..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zakupiłem na TEJ aukcji kabel do Z200. Jak sie okazuje program który dostałem na CD - floAt's Mobile Agent 2.1 - nie wykrywa telefonu, nie ma połączenia..

Posciagałem inne wersje tego oprogramowania - też nic..

Miał ktoś już problem z tym telefonem/oprogramowaniem/kablem kupionym na Allegro?

Byłbym wdzieczny jak ktoś poleciłby mi program zastepczy - którym bede mógł wkoncu zrobić pozytek z tego kabla..

Jakby ktoś nie kojarzył Z200 - LYNK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem podobny problem, ale z Motorolą V975... Zainstalowałem oprogramowanie, podłączyłem kabel do telefonu... I nic... Musiałem się troszkę pobawić w zmienianie portu USB, pod który podłączony był telefon... Włączyłem Mobile Phone Studio, przerzuciłem kabel do drugiego portu i ruszyło... Sprawdź jeszcze, może masz coś ze sterownikami od USB... W takich przypadkach, to albo trzeba pokombinować, albo jak już wszystkie opcje zawiodą - wymienić kabel...

Edytowane przez Rocca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FIle Manager i reszta softu ze strony Sony-Ericssona. FMA jest swietnym programem, ale z kablami na USB ma problemy. Najlepiej, jesli taki kabelek zainstaluje sie na COMie 8 badz nizszym. Wtedy powinno sie dac go wybrac i skonfigurowac z poziomu FMA bez problemu.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi