mechl!k Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Zakupiłem na TEJ aukcji kabel do Z200. Jak sie okazuje program który dostałem na CD - floAt's Mobile Agent 2.1 - nie wykrywa telefonu, nie ma połączenia.. Posciagałem inne wersje tego oprogramowania - też nic.. Miał ktoś już problem z tym telefonem/oprogramowaniem/kablem kupionym na Allegro? Byłbym wdzieczny jak ktoś poleciłby mi program zastepczy - którym bede mógł wkoncu zrobić pozytek z tego kabla.. Jakby ktoś nie kojarzył Z200 - LYNK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Ja miałem podobny problem, ale z Motorolą V975... Zainstalowałem oprogramowanie, podłączyłem kabel do telefonu... I nic... Musiałem się troszkę pobawić w zmienianie portu USB, pod który podłączony był telefon... Włączyłem Mobile Phone Studio, przerzuciłem kabel do drugiego portu i ruszyło... Sprawdź jeszcze, może masz coś ze sterownikami od USB... W takich przypadkach, to albo trzeba pokombinować, albo jak już wszystkie opcje zawiodą - wymienić kabel... Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Hmm.. a jaki program oprocz tego floAt's Mobile Agent zalecalibyscie do SE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) FIle Manager i reszta softu ze strony Sony-Ericssona. FMA jest swietnym programem, ale z kablami na USB ma problemy. Najlepiej, jesli taki kabelek zainstaluje sie na COMie 8 badz nizszym. Wtedy powinno sie dac go wybrac i skonfigurowac z poziomu FMA bez problemu. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...