Maurycy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam Jakie są waszym zdaniem najlepsze sterowniki pod 9800xt (9800pro@xt). Miło by było gdyby wasze opinie były poparte jakimiś wynikami w 3dmark'ach. U mnie na omegach 2.6.87 na gpu:430/mem:760 mam wynik: 3dmark03: 6912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Warcatsy 5.13. Po co nowy temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A powqiedzcie czemu po zmianie biosu z SE na XT Stery mi sie nie instalują żadne oprócz OMEG.Warc.. wysiadaja przy instalce i standardowe to samo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Strzelam. Nie uruchamiałeś pewnie Driver Cleanera, ale to tylko spekulacja, ponieważ nie podałeś info, czy robiłeś formata, itp. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgadzam sięz przedmówcą, prawdopodobnie nie odpaliłeś "driver cleaner'a" 1.Odinstaluj stery poprzez "dodaj/usuń programy" 2.Teraz daj reset kompa i odpal "driver cleaner" Zaznacz w programie żeby usunęło wszystko co jest związane z ATI Kiedy usunie ponownie daj reset. 3.Teraz zainstaluj nowe stery- powinno być ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hmm... wszystko byłoby OK i napewno wasze rady dałyby rezultat w tym "SENK" że ja nie moge nawet zainstalowac innych sterów na świeżym systemie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wasze strzaly sa nietrafione ;d Co ma nie uzycie driver cleanera do niemozliwosci zainstalowania innych sterow niz omega? Odpowiedz brzmi NIC. Problem jest raczej w tym, ze po wgraniu biosu od XT karta nadal ma cztery potoki i potrzebne sa sterowniki, ktore odblokuja pozostale cztery. Omegi maja tylko mozliwosc odblokowywania pozostalych potokow z poziomu softu, a warcatsy nie i tu widze przyczyne problemu ExodusXXL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Rafael Santi czekaj ,czekaj:)o tym nie pomyslałem :) ale po malutku ,wgrywając Bios od XT potoki mam odblokowane ale faktycznie tylko Omegi radza sobie z tymi potokami to ma sens zwazywszy ,że wyskakuje mi napis "Setup was unable to find compnents that can be installed on your current hardware or software configuration.Please make sure you have requred hardware or software" nie wiem co to znaczy ale wiem jedno Nic dobrego:) Edytowane 7 Lutego 2006 przez ExodusXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 W skrocie znaczy to, ze nie posiadasz odpowiedniego sprzetu lub sterownikow. Widocznie bios od XT bedzie dzialal tylko z omegami i ich bedziesz musial uzywac jezeli chcesz sie cieszyc z 8 potokow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No to problrm z głowy tylko ciekawi mnie czy inni tez maja taki problem lub nie maja go wogóle :) Dziękuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Widze, ze zajrzales tez do topika o 9800se, ale na razie nie uzyskales odpowiedzi. Na pierwszej stronie znajdziesz odpowiedz http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=80692. Zeby zainstalowac inne stery niz omegi musisz zrobic hardmoda, ktory polega na polaczeniu dwoch pinow. Zreszta wszystko jest tam opisane. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...