Skocz do zawartości
DarkDog

Wybór płyty pod Athlona 1700 0.13

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znacie jakąś dobrą płytę gł. do kombinacji z Athlonem 1700 0.13 i ATI Radeonem 8500LE 64? Osobiście zastanawiam się nad ASUS'em A7V8X lub Gigabyte GA-7VAX. Czy to dobry wybór? może polecacie coś innego w granicach 500zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obecnie do athlona to najlepiej coś na nf2 :D ale piszesz że do 500 zeta to myśle że asus na kt400 :D ... ale ten asus a7v333 co mam też wymiata Dołączona grafika ... a jeśli chodzi o oc na mojej płycie to jest odloto !!! Dołączona grafika... proc się pięknie kręci na tym chłodzeniu co poniżej najwięcej ujechałem 1711mhz [10.5x163] !!! Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od tygodnia smigam na tym co w podpisie, i moge zapewnic, ze plytka warta grzechu. Bardzo stabilna, pelen overclocking, fire wire na pokladzie (podlaczam do laptopa i wrrrrooom), i suuuper dzwiek (audigy powedrowalo do kumpla )

pozdr.

Fun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asus A7V333 jest the best mialem z nim troche doczynienia zero zwichow przez plyte podkreca sie swietnie no i co wiecej to poprostu ASUS

Ale to stara plyta i nie pojdzie na niej Barton wiec po co to kupowac? Juz lepiej za ta cene wziac Epoxa 8RDA, to jest plyta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ale kolega ma soltka drv5 i aopena mialem i intela mialem i no name mialem bylo ego troszke ;)

A tak poza tym nie kazdego stac zeby plyte zmieniac co tydzien ja kupuje raz na jakis czas i wybieram to co w tym okresie jest dobre a teraz jak zmienie to na............. no wlasnie nie wiem co bys polecil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...