DarkDog Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Czy znacie jakąś dobrą płytę gł. do kombinacji z Athlonem 1700 0.13 i ATI Radeonem 8500LE 64? Osobiście zastanawiam się nad ASUS'em A7V8X lub Gigabyte GA-7VAX. Czy to dobry wybór? może polecacie coś innego w granicach 500zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 te plyty ktore masz na mysli są ok. warta uwagi jest tez plyta msi kt 4 ultra. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 GIGABYTE słynie z dobrych opini ;) Ale chyba lepszą płytą do OVERCKLOKINGU będzie ASUS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Nie dopisałem że chodzi mi właśnie o overclocking :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jesli chodzi o o/c to tylko ASUS albo ABIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 lepiej dolozyc i kupic cos na nf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jesli chodzi o o/c to tylko ASUS albo ABIT chyba zapomniałeś o epoxach ps.ja polecam epoxa 8k5a2 lub 8k9a2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Chociaż u niektórych forumowiczów ten GIGABYTE sprawował się dobrze w OVERCKLOKINGU ;) :D Przynajmniej ma fajne wyposazenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 mimo wszystko ABIT jest debesciak, podobno chodzi stabilnie przy fsb 201mhz a to juz coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 mimo wszystko ABIT jest debesciak, podobno chodzi stabilnie przy fsb 201mhz a to juz coś...podobno swinie latają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 co to znaczy swinie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 osiagniecie 201 na dobrym abicie czy epoxie to zadna rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 obecnie do athlona to najlepiej coś na nf2 :D ale piszesz że do 500 zeta to myśle że asus na kt400 :D ... ale ten asus a7v333 co mam też wymiata ... a jeśli chodzi o oc na mojej płycie to jest odloto !!! ... proc się pięknie kręci na tym chłodzeniu co poniżej najwięcej ujechałem 1711mhz [10.5x163] !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja od tygodnia smigam na tym co w podpisie, i moge zapewnic, ze plytka warta grzechu. Bardzo stabilna, pelen overclocking, fire wire na pokladzie (podlaczam do laptopa i wrrrrooom), i suuuper dzwiek (audigy powedrowalo do kumpla ) pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Przeglądnąłem parę stronek i chyba zdecyduję się na ASUS'a. Wydajność nie wiele gorsza od Gigabyte'a a możliwości o/c większe :twisted: .thx wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jesli chodzi o o/c to tylko ASUS albo ABIT chyba zapomniałeś o epoxach ps.ja polecam epoxa 8k5a2 lub 8k9a2 8k5a2 to dosc stara konstrukcja i Barton na tym nie pojdzie wiec lepiej jakiegos Epoxa ale na Nforce 2! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Łyknij Asusika jest spox :lol: Sam teraz kupóje jakiegoś Asusika 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ja polecam EPOX 8RDA+ co prawda kosztuje cos 550 ale jest wyrabisty do OC!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Asus A7V333 jest the best mialem z nim troche doczynienia zero zwichow przez plyte podkreca sie swietnie no i co wiecej to poprostu ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Asus A7V333 jest the best mialem z nim troche doczynienia zero zwichow przez plyte podkreca sie swietnie no i co wiecej to poprostu ASUSAle to stara plyta i nie pojdzie na niej Barton wiec po co to kupowac? Juz lepiej za ta cene wziac Epoxa 8RDA, to jest plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 a co ty masz takie zamilowanie do tych epoxow i co tojest ten Barton??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 co tojest ten Barton??? to nowa ksywka BARTA SIMPSONA :lol: :lol: :lol: :lol: a co ty tak za tym asusem?? stary i nie jary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No bo go mam i jestem z niego DUMNY :);) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No bo go mam i jestem z niego DUMNY :);) a miałes cos jeszcze oprócz niego??? mówie o innych płytach na kt333 badź 400?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nie ale kolega ma soltka drv5 i aopena mialem i intela mialem i no name mialem bylo ego troszke ;) A tak poza tym nie kazdego stac zeby plyte zmieniac co tydzien ja kupuje raz na jakis czas i wybieram to co w tym okresie jest dobre a teraz jak zmienie to na............. no wlasnie nie wiem co bys polecil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Apropo bartona to taki procek nowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To jush wiem a teraz przejdzmy do wlasciwego tematu kolegi jaka plyta???;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 :lol: :lol: Co to Barton? To dobre http://www6.tomshardware.com/cpu/20020610/...ughbred-06.html http://www6.tomshardware.com/cpu/20020610/...ughbred-04.html Tu masz pare nowinek JA bym bral na plute glowna EpoXa 8RDA+ tak jak Sheep, Epox jest po prosty naj do OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 slepy jestes allen3 jush sie dowiedzialem a tak pozatym dawno po necie nie skakalem i z kad moglem wiedziec z katowni!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 co to znaczy swinie?UEEEEHHEEEEE :lol: :lol: :lol: dobry jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...