Skocz do zawartości
DarkDog

Wybór płyty pod Athlona 1700 0.13

Rekomendowane odpowiedzi

Asus A7V333 jest the best mialem z nim troche doczynienia zero zwichow przez plyte podkreca sie swietnie no i co wiecej to poprostu ASUS

Ale to stara plyta i nie pojdzie na niej Barton wiec po co to kupowac? Juz lepiej za ta cene wziac Epoxa 8RDA, to jest plyta.

ghyhyhy... lol przecież z tego co wiem [chyba] to barton pójdzie na asus a7v333 ! jak coś to clawhammer nie pójdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doloz 50 zl do tych 500 i kup sobie Epox 8RDA+na nForce2 lub Asusa A7N8X tez na nForce2:)

pod ten procek to najlepsze plyty jak do tej pory :)

a jesli nie mozesz dolozyc to bierz tego Gigabyte'a :)

no i co sie tu zastanawiac - gnaj do sklepu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o o/c to tylko ASUS albo ABIT

chyba zapomniałeś o epoxach

ps.ja polecam epoxa 8k5a2 lub 8k9a2

8k5a2 to dosc stara konstrukcja i Barton na tym nie pojdzie wiec lepiej jakiegos Epoxa ale na Nforce 2!
buhahahhqa co??

Barton wymaga tylko FSB333 a ta plyta obsługuje synchroniczne 333! włacza dzielnik PCI 1/5 po przekroczeniu 166mhz! KT333 wcale nie stara boi ja wole KT333 niż KT400 czemu?? Vlink 533mbps powoduje Data coruption error powyżej FSB 200mhz!. Piter kurde tyle cie znam a tu takie coś gadasz :(. Bartona imho wrąbą jeszce do 8KHA+ na KT266A!. Jak do 500zł to 8K5A2 lub 8K9A2 (uwazaj na 8K9A/I bo jest cienka!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli chodzi o oc na mojej płycie to jest odloto !!!

hehe no rzeczywiscie odloto szkoda ze ja swojego agkga na marnej msi mam na 1701mhz, a 3dmarka przechodzi mi na 1730...... no ale ty masz agoie z a7v333:))))))))))))))))))))))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...