metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Asus A7V333 jest the best mialem z nim troche doczynienia zero zwichow przez plyte podkreca sie swietnie no i co wiecej to poprostu ASUSAle to stara plyta i nie pojdzie na niej Barton wiec po co to kupowac? Juz lepiej za ta cene wziac Epoxa 8RDA, to jest plyta. ghyhyhy... lol przecież z tego co wiem [chyba] to barton pójdzie na asus a7v333 ! jak coś to clawhammer nie pójdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 doloz 50 zl do tych 500 i kup sobie Epox 8RDA+na nForce2 lub Asusa A7N8X tez na nForce2:) pod ten procek to najlepsze plyty jak do tej pory :) a jesli nie mozesz dolozyc to bierz tego Gigabyte'a :) no i co sie tu zastanawiac - gnaj do sklepu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 GIGABYTE słynie z dobrych opini ;) Ale chyba lepszą płytą do OVERCKLOKINGU będzie ASUS :) Looknij na siga 8) to na VAX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Epox 8RDA+ 619 zł w komputroniku ale mozna dostać taniej ... wersja bez FIRE VIRE tez musi być nieco tańsza ... Asus A7N8 620 zł też w komputroniku ... poszukaj znajdziesz taniej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 komputronik to zdziercy :PP Asus A7N8X jest w Polbrasie za ok 560 zl a Epox 8rda+ tez za ok 560 zl jest w Sirius.pl :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 slepy jestes allen3 jush sie dowiedzialem a tak pozatym dawno po necie nie skakalem i z kad moglem wiedziec z katowni!!!!!! Listen ja weszlem na ODPOWIEDZ przed 20.20 wiec spox i nie widzialem tego posta bo szukalem linków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 GIGABYTE słynie z dobrych opini ;) Ale chyba lepszą płytą do OVERCKLOKINGU będzie ASUS :) Looknij na siga 8) to na VAX :D Patrząc na ten wynik to bierz GA-7VAX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jesli chodzi o o/c to tylko ASUS albo ABIT chyba zapomniałeś o epoxach ps.ja polecam epoxa 8k5a2 lub 8k9a2 8k5a2 to dosc stara konstrukcja i Barton na tym nie pojdzie wiec lepiej jakiegos Epoxa ale na Nforce 2!buhahahhqa co?? Barton wymaga tylko FSB333 a ta plyta obsługuje synchroniczne 333! włacza dzielnik PCI 1/5 po przekroczeniu 166mhz! KT333 wcale nie stara boi ja wole KT333 niż KT400 czemu?? Vlink 533mbps powoduje Data coruption error powyżej FSB 200mhz!. Piter kurde tyle cie znam a tu takie coś gadasz :(. Bartona imho wrąbą jeszce do 8KHA+ na KT266A!. Jak do 500zł to 8K5A2 lub 8K9A2 (uwazaj na 8K9A/I bo jest cienka!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a jeśli chodzi o oc na mojej płycie to jest odloto !!! hehe no rzeczywiscie odloto szkoda ze ja swojego agkga na marnej msi mam na 1701mhz, a 3dmarka przechodzi mi na 1730...... no ale ty masz agoie z a7v333:)))))))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...