vojt Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) WITAM ! Pytanko do ludzi którzy mają tą płytę (lub mieli - też pisać dlaczego już jej nie mają!) i wiedzą na jej temat więcej. Interesuje mnie ta płytka ze względu na możliwość obsługi zarówno AGP (z DDR) jak i PCI-E (zDDR2). Ale pytanie czy chipset VIA PT880 jest odpowiedni (wydajny?) dla Pentium D itd. Proszę o rady i opinie. Sprawdzałem na stronie Asusa, nie ma tej płyty w opisach. Nie wiem co o tym myśleć. Adres stronki z tą płytą : http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?pid=C6510260 Edytowane 29 Stycznia 2006 przez vojt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMaster Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 może ja sie nie znam ale wszyscy mówią że ten chipset jest do [gluteus maximus] jeżeli chodzi o podkręcanie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Ja mam pt800, jest do d***y. Nie polecam tego pt880, bo to może być kontynuacja tego złomu. Mam np. problemy z ramem (ale tylko wtedy jak jest więcej niż 1 kość), timingi się ustawiają trochę mniejsze nić powinny i nie da się na wyższe zmienić ;-(, napięcie na procku skacze trochę (mam nowy zasilacz, ale na każdej płycie podobnej do mojej tak jest) ale już niedługo zmieniam mobo i procesor i sie bardzo z tego ciesze. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Jacek_:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Nie jestem (jeszcze?) maniakiem podkręcania, zostawmy podkręcanie, jaki ten chipset jest z procesorami P4 630 i PD, jak pracuje z AGP a jak z PCI-E. Szukam w sieci ale mało na ten temat, wniosek: nikt tego nie kupuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...