Rebelos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam. Od okolo pol roku jestem posiadaczem laptopa Prestigio Signore 154. (To takie Actiny montowane w Rosji). Mam taki problemik z nim. Pewnego razu gdy chcialem odpiac go od zasilania i pracowac na baterii poprostu sie wylaczyl. Po wlaczeniu go na zasilaniu sieciowym (na baterii nie ruszyl) okazalo sie ze bateria ma 0%. Kontrolka ladowania sie zapalila, bateria sie ladowala. Kontrolka pokazala naladowanie baterii. Natomiast Windows dalej pokazywal 0%. Odlaczylem kompa od zasilania sieciowego i odrazu sie wylaczyl tak jak poprzednio. Kontrolka w laptopie ktora pokazuje stan ladowania/naladowania dziala tak jak dawniej. Pokazuje ze laduje i ze niby jest naladowana. Natomiast bateria nie dziala. Czy to moze byc wina zuzytej baterii? (w sumie duzo jej nie uzywalem) A moze jakies problemy z zasilaniem?? Nie mam mozliwosci wlozenia innej akutalnie. Nie wiem czy kupowac nowa za 350zl. Dodam jeszcze ze nie bylo efektu aby bateri skracal sie czas czowania. Przed tym calym cyrkiem trzymala ok. 1,5h. Czy ktos domysla sie co to moze byc? Czy to sprawa software? Moze ktos tak mial. Z gory dzieki za wszystkie pomysly i posty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...