kazik2000 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Wahałem się gdzie umieścić ten problem i padło na ten dział. Liczę że może ktoś pomoże, ale do rzeczy. Zassałem sobie ze strony Adobe wersję tryout Audition 2.0. Ponieważ pracuję przy obróbce dźwięku chiałem wypróbować to nowe cacko (kontynuacja Cool Edita). I tu pojawił się kłopot. Prawdopodobnie w tej wersjii nagrywanie i odtwarzanie audio zatrzymuje się po przełączeniu na inną aplikację. Innymi słowy, gdy okno AA2.0 staje się nieaktywne program robi stop! Poprzednie odsłony (również trial) nie miały tej niegodności. I teraz zasadnicze pytanie: Czy można w Windzie (XP), za pomocą jakiejś aplikacji or sth, mieć dwa aktywne okna? Może jest jakiś progs, który "oszukuje" eksploratora? Jest to ważne o tyle, że podczas zgrywania "w locie" materiału który ma dajmy na to 60 minut, muszę się gapić na progsa 60 minut :| Oczywiście z góry dziękuje za rady typu: - zmien program, - poczekaj na update, - wróc do poprzedniej wersji itepe. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 2 aktywnych okien nie da rady. Ale sprawdz czy po wyjsciu na ekran logowania za pomocą kombinacji Win+L i ponownym wejsciu na konto program nadal działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 to tylko kwestia konfiguracji progsa w niektorych tak jest domyslnie ( przy minimalizacji robia PAUSE ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Cholera, kopałem w ustawieniach ze 3 godziny i znalazłem :) Sorki za zamieszanie. Ale w życiu bym się nie spodziewał że gdzieś głęboko w ustawieniach ASIO jest taka mała opcja do odhaczenia, heh. Człowiek uczy się całe życie. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...