Skocz do zawartości
kazik2000

Jak Wymusić Dwa Aktywne Okna Naraz?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wahałem się gdzie umieścić ten problem i padło na ten dział. Liczę że może ktoś pomoże, ale do rzeczy.

Zassałem sobie ze strony Adobe wersję tryout Audition 2.0. Ponieważ pracuję przy obróbce dźwięku chiałem wypróbować to nowe cacko (kontynuacja Cool Edita). I tu pojawił się kłopot. Prawdopodobnie w tej wersjii nagrywanie i odtwarzanie audio zatrzymuje się po przełączeniu na inną aplikację. Innymi słowy, gdy okno AA2.0 staje się nieaktywne program robi stop! Poprzednie odsłony (również trial) nie miały tej niegodności. I teraz zasadnicze pytanie:

Czy można w Windzie (XP), za pomocą jakiejś aplikacji or sth, mieć dwa aktywne okna? Może jest jakiś progs, który "oszukuje" eksploratora?

Jest to ważne o tyle, że podczas zgrywania "w locie" materiału który ma dajmy na to 60 minut, muszę się gapić na progsa 60 minut :|

Oczywiście z góry dziękuje za rady typu:

- zmien program,

- poczekaj na update,

- wróc do poprzedniej wersji itepe.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, kopałem w ustawieniach ze 3 godziny i znalazłem :)

Sorki za zamieszanie. Ale w życiu bym się nie spodziewał że gdzieś głęboko w ustawieniach ASIO jest taka mała opcja do odhaczenia, heh. Człowiek uczy się całe życie.

Temat do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi