lfanek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak ustawić zeby pamieci dzialaly na dualu ??? Napewno do siebie pasuja, bo gosc mi dobieral na duala. Moje mobo Asus P4P8X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a instrukcje do plyty posiadasz? jesli tak to wez ja w łape i poczytaj, bedzie napisane w ktore banki masz wsadzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) na mobo masz wyraźnie posegregowane sloty ( dwie pary )... niebieski+czarny | niebieski+czarny * np 256MB (niebieski ) + 256 (czarny) = dual do jednego slotu możesz wsadzić kość max 1GB ... slotów masz 4 (2+2) Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...