pho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Pogadaj z PITerem użytkownik forum on zajmuje sie selekcjonowanie procków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 U tego Pana, a ceny masz TU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Selekty można kupić tu. Pamięci na TCCD to wydatek ok. 650zł w zwyż. Na TCCD mogę polecić te Patrioty. Mam takie i latają dość wysoko. Warte uwagi memki na TCCD są również te: G.SKILLE i MUSHKINY Edytowane 30 Stycznia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix122 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Super uferta :D za takie pieniądze takie pamięci.... moim zdanie się opłaca :) tylko, że aktualnie nie mam pieniędzy:( a licytcja kończy się zaraz :( Szkoda wielka może będzie jeszcze kiedyś podobna oferta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...