peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zastanawiam się nad tym nowym Sempronem s939 tylko mam problem z dobraniem płyty głównej. Warunki są trzy: AGP, dobre OC no i przystępna cena... bo niestety nie stać mnie na DFI choć bardzo bym chciał. Co sądzicie na temat tego asrocka z ULI? Trochę boję się tej płyty ponadto że chcę z tego sempa wydusić jak najwięcej a tam max vcore to 1,45V. Co polecacie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Asrock K8 939DUAL-SATA2 pełne AGP i PciExpress, bardzo dobre O/C i super cena około 230zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dokładnie, jedyna godna uwagi płyta oferująca PCI-E i pełnowydajne AGP to ten Asrock, no i pokręcić na niej też się da, a cena jest bezkonkurencyjna. Sam taką biorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak tylko luknijcie na moją sygnaturkę. Interesuje mnie tylko wysoki OC. :P Czy takowy zapewni ten ASrock? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak go pomodujesz to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Nie chcę modować mobo. :P Wlasnie dlatego chcę zmienić sprzet który mam że bez modów nie ma wysokiego fsb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 to kup DFI bo asrock bez modów do jakiegoś super eXtem oc se nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 tak to ci tylko w Erze dopasuja ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 No właśnie ja bym doplacił do lepszego moba :P Ale w tej chwili troche do kitu brać cośtylko z AGP... tak bym sobie mógł grafę zmienić na pcie za jakiś czas. Tylko z tym oc... A ten mod to trudny? Brakuje mi takiego rozwiązania jakim bł niegdyś NF7 dla sA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Epox 9NPJ Ultra, też bardzo dobra płyta do oc. Wszystko zależy od tego ile masz kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 graficzke masz juz cienitenka , pewnie niedlugo bedziesz zmienial , moze poczekaj i wymien razem z plyta i prockiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ale co to zmieni? Tak bym tylko na grafę czekał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 A ile kasy masz na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Nie mam dokładnie wyznaczonej granicy. :P 300-350 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Na karte na PciExpress narazie nie masz kasy. Wiec w tych pieniądzach to bierz asrocka. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ASRock Dual SataII kup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ASRock Dual SataII kupNo widzę że to jedyne rozwiązanie :) Żeby tylko wyciągnęła htt350 :D Ehh marzenie :D Jak się ja moduje? Trudno? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Łatwo się moduje. Zamalujesz ścieżki lakierem, bardzo proste i masz napięcie 1,55V, co na venice spoko ci starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Z tego co słyszałem to jest jeszcze szansa że pojawi sie jakiś zmodowany bios :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Z tego co słyszałem to jest jeszcze szansa że pojawi sie jakiś zmodowany bios :DModowane biosy do tej płyty są już dawno. Ludzie polecają chyba OCWB1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Modowane biosy do tej płyty są już dawno. Ludzie polecają chyba OCWB1...Dobra ale chdozi mi o tak modowany bios który umośliwia z poziomu biosu regulacje napięcia do 1,6V (albo coskolo tego). Choc nei wiem czy sprzętowo plyta to udostępnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...