pbern Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Sweet 1.4 Ghz cel-t's out today! unfortunately they're $149.99 at fry's in sac, ca. well i'll just wait a few weeks till its $99.99 wouldn't get to excited just yet. If its anything like the 1.3a. It will be a poor choice for any useful overclocking. If intel would only have introduced a cely-t @ 133fsb. From my experience the Cely-t best chips are behind us. Plus who would want a cely 1.4a for $150 when a Northwood 1.6a only costs about $135 and there are several decent p4 mobos for around $100. I would spend my money on a P4 northwood unless I was on a realy tight budget and just trying to squeez every last bit out of some old gear that I had laying around. I made that mistake and could kick myself for not putting my eggs in the P4 basket. intel chyba przesadzil z tymi 150$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 No rzeczywiscie, wolalbym tego P4 1.6A :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 :twisted: Standardowo Intel najpierw wali wysokie ceny i jak frajerzy z kasą już te procki zakupią to ceny spadają. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 :twisted: Standardowo Intel najpierw wali wysokie ceny i jak frajerzy z kasą już te procki zakupią to ceny spadają. :twisted:hehe, i tyle na ten temat :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 :twisted: Standardowo Intel najpierw wali wysokie ceny i jak frajerzy z kasą już te procki zakupią to ceny spadają. :twisted: ja bym stawial na zniechecenie ludzi do platformy s370... tak jak ma sie to z p3 1.13 i 1.26 sa ale zadko kto je kupuje.. bo tanszy jest p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 ja bym stawial na zniechecenie ludzi do platformy s370... tak jak ma sie to z p3 1.13 i 1.26 sa ale zadko kto je kupuje.. bo tanszy jest p4 Ja się z tym (niestety) zgadzam. Pomyślcie jak by wymiatał PIII Tualatin gdyby był na magistrali DDR i z takimiż pamiątkami i gdyby to jeszcze było na chipsecie podobnym do BX (synchronicznym)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 ja bym stawial na zniechecenie ludzi do platformy s370... tak jak ma sie to z p3 1.13 i 1.26 sa ale zadko kto je kupuje.. bo tanszy jest p4 Ja się z tym (niestety) zgadzam. Pomyślcie jak by wymiatał PIII Tualatin gdyby był na magistrali DDR i z takimiż pamiątkami i gdyby to jeszcze było na chipsecie podobnym do BX (synchronicznym)... przeciez nic nie stoi na przeszkodzie by wrzucic tulipanka do BX`a lub do SIS`a 630T ale to nie to... przekonalem sie do swojego p4.. ten to dopiero wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...