Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sweet 1.4 Ghz cel-t's out today! 

unfortunately they're $149.99 at fry's in sac, ca. 

well i'll just wait a few weeks till its $99.99

wouldn't get to excited just yet. If its anything like the 1.3a. It will be a poor choice for any useful overclocking. If intel would only have introduced a cely-t @ 133fsb. From my experience the Cely-t best chips are behind us. Plus who would want a cely 1.4a for $150 when a Northwood 1.6a only costs about $135 and there are several decent p4 mobos for around $100. I would spend my money on a P4 northwood unless I was on a realy tight budget and just trying to squeez every last bit out of some old gear that I had laying around. I made that mistake and could kick myself for not putting my eggs in the P4 basket.

intel chyba przesadzil z tymi 150$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted: Standardowo Intel najpierw wali wysokie ceny i jak frajerzy z kasą już te procki zakupią to ceny spadają.  :twisted:

ja bym stawial na zniechecenie ludzi do platformy s370...

tak jak ma sie to z p3 1.13 i 1.26

sa ale zadko kto je kupuje.. bo tanszy jest p4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się z tym (niestety) zgadzam. Pomyślcie jak by wymiatał PIII Tualatin gdyby był na magistrali DDR i z takimiż pamiątkami i gdyby to jeszcze było na chipsecie podobnym do BX (synchronicznym)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się z tym (niestety) zgadzam. Pomyślcie jak by wymiatał PIII Tualatin gdyby był na magistrali DDR i z takimiż pamiątkami i gdyby to jeszcze było na chipsecie podobnym do BX (synchronicznym)...

przeciez nic nie stoi na przeszkodzie by wrzucic tulipanka do BX`a lub do SIS`a 630T

ale to nie to... przekonalem sie do swojego p4.. ten to dopiero wymiata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...