mic_s Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A ja siedzie sam w domu razem z 2 laskami i jest super imprez (starych niema w domu) :DEch, zamiast siedzieć przy kompie, powinieneś zająć się czymś pożytecznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A ja siedzie sam w domu razem z 2 laskami i jest super imprez (starych niema w domu) :DEch, zamiast siedzieć przy kompie, powinieneś zająć się czymś pożytecznym Tylko tak na chwile ale i tak same chcialy zebym piosenki posciagal. Co do tego drugiego to one nie sa takie ale z mila checia bym to zrobil :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 hiehiehie 13:30 czas wstawac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 hiehiehie 13:30 czas wstawac ;) o 11:00 wstalem :P cale 5 godzin snu (od 6 :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 hiehiehie 13:30 czas wstawac ;) o 11:00 wstalem :P cale 5 godzin snu (od 6 :P) hehehehehe... ja poszedłem spać o 5.00h i też wstałem o 11.00h :D ghyhyhy... i postanowiłem zdjąć titan'a i zobaczyć co się dzieje pod nim i ujżałem prawie brak pasty termoprzewodzącej 8O ... wyparowała ?!? ale chyba za mało nałożyłem to wziołem i machnołem jeszcze raz i teraz temp. spadła mi o 5oc !!! 8O 8O 8O hyhy... kórwa le mi się ręce trzensły :lol: :lol: :lol: hiehieheihiehie... ale procowi nawet nic się nie stało ... a co to znaczy takie oznaczenie proca po użyłem opcji szukaj i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o 80str... nie na temat :? ... AMD Athlon AX1600MT3C AGOIA 0213TPRW Y805388 1546 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Metal całkiem fajna stronka. Potrzebna bardzo dobra znajomość komp'a i wszystkiego co znim związane. No szkoda, bo się pewno nie nadaje :) :P Choć kto wie. (to była oferta :)) No i stronka wolno chodzi (nie wiem czy to mój modem, czy wasz serwer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Co jest kurna ? Kłade sie spać - ciemno, wstaje - ciemno (?) :D Ale imprezka była git, jeszcze do tej pory czuje w brzuchu dwunastogodzinną sesje drumnbass :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 a ja do tej pory w pizamce siedze :D po co sie wogole ubierac jak i tak sie pojdzie spac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej ale ja od 16 przed kompem seidze!!!!!!!!!!!!!! No nie ja przed kompem nie mógłbym spędzić sylwestra. Korzystałem tylko z okazji zmiany repertuaru i pomyślałem, że sprawdzę co na Tweaku się dzieję. (nowy podział mile mnie zaskoczył - a podobno miało nie być zmian). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 a ja zaraz ide na poprawiny :) i jutro znowu bede umierajacy w trybie awaryjnym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Wrocilem............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...