Skocz do zawartości
Piotras

nowy rok!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A ja siedzie sam w domu razem z 2 laskami i jest super imprez (starych niema w domu) :D

Ech, zamiast siedzieć przy kompie, powinieneś zająć się czymś pożytecznym Dołączona grafika
Tylko tak na chwile ale i tak same chcialy zebym piosenki posciagal.

Co do tego drugiego to one nie sa takie ale z mila checia bym to zrobil :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hiehiehie 13:30 czas wstawac ;)

o 11:00 wstalem :P

cale 5 godzin snu (od 6 :P)

Dołączona grafika hehehehehe... ja poszedłem spać o 5.00h i też wstałem o 11.00h :D Dołączona grafika ghyhyhy... i postanowiłem zdjąć titan'a i zobaczyć co się dzieje pod nim i ujżałem prawie brak pasty termoprzewodzącej 8O Dołączona grafika... wyparowała ?!? ale chyba za mało nałożyłem to wziołem i machnołem jeszcze raz i teraz temp. spadła mi o 5oc !!! Dołączona grafika 8O 8O 8O hyhy... kórwa le mi się ręce trzensły :lol: :lol: :lol: Dołączona grafika hiehieheihiehie... ale procowi nawet nic się nie stało Dołączona grafika... a co to znaczy takie oznaczenie proca po użyłem opcji szukaj i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o 80str... nie na temat :? Dołączona grafika...

AMD Athlon

AX1600MT3C

AGOIA 0213TPRW

Y805388 1546

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metal całkiem fajna stronka.

Potrzebna bardzo dobra znajomość komp'a i wszystkiego co znim związane.

No szkoda, bo się pewno nie nadaje :) :P Choć kto wie. (to była oferta :))

No i stronka wolno chodzi (nie wiem czy to mój modem, czy wasz serwer)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest kurna ? Kłade sie spać - ciemno, wstaje - ciemno (?) :D

Ale imprezka była git, jeszcze do tej pory czuje w brzuchu dwunastogodzinną sesje drumnbass :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej

ale ja od 16 przed kompem seidze!!!!!!!!!!!!!!

No nie ja przed kompem nie mógłbym spędzić sylwestra. Korzystałem tylko z okazji zmiany repertuaru i pomyślałem, że sprawdzę co na Tweaku się dzieję. (nowy podział mile mnie zaskoczył - a podobno miało nie być zmian).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi