dash Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 siemka mam problem z siecia a dokladnie z netem, jest nas 6 osob w lanie i tylko ja nie mam netu no i sieci od jakiegos czasu. Gyd wchodze w polaczenie sieciowe ->polaczenie lokalne->stan->i zakladka obsluga jest napisane adres prywatny i nie wykrywa mi DHCP ( mam WINXP SP1) aha dodam jeszcze , ze wczesniej wykrywalo mi DHCP, oczywiscie mam ustawione we wlasciwosciach karty na uzyskanie IP automatycznie. Karta sieciowa dziala dobrze, kabel tez:). Koles z sieci ten co ma router restartowal go po pare razy i przepinal kabel pod inne porty i to samo. Juz nie mam pojecia co jest grane. Moze wy cos wiecie wiecej jesli tak to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 może jakiś firewall?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...