Skocz do zawartości
hotkey

Czy dobrze, że podzielili forum??

Jestes za podzialem forum??  

1. 1. Jestes za podzialem forum??

• Zdecydowanie TAK
      32
    • Zdecydowanie NIE
      17
    • To ktos podzielil forum?? Gdzie, niewidzialem:)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAAAAAAA . Jak mogliście podzielić forum. AAAAAAAAAAAA. Zamiast jednego będe musiał odwiedzać aż 4, czy nawet 5!! To straszna udręka dla modemowców. Dlatego mała ankietka. Jesteś za, czy przeciw podzieleniu forum(choć wiem, że pewnie jest to już przesądzone :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten podzial w tej chwili akurat tak mnie interesuje ze az strach. Ma to kilka zalet i wad moze narescie nie bedzie topickuw umieszczonych nie na tym forum co trzeba ;)

Swiat jest piekny :D

czuje sie cudownie i kocham nowy rok :D :D ehh musialem to gdzies powiedziec.

CUDOWNIE (graham nie obraz sie) ;)

narqa ide na imprezke u koompli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do tych modemowcow to nie jest tak zle ja nie narzekam mam na polaczeniu 52000 i net dziala w miare da sie skikac tylko rachunek mnie ogranicza :)

Cholera, a mnie działa na 33000. Nie wiem czemu. Dodam, że modem mam 56000. Czy ktoś wie co jest nie tak??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jest lepiej bo latwiej szybciej bedzie mozna przegladac forum :D. Bo jak kogos interesuje tylko sprzet to tam wchodzi, a wczesniej byly az 3 dzialy w jednym wiec napewno szybkosc tez sie troche poprawi :D. Mam przynajmniej taka nadzieje bo i na SDi potrafi sie czasami zatkac w godzinach szczytu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CHyba czas przeszly bylby wskazany, bo teraz to bodajze jeden z moderatorów napisał ze 1GB ramu na serv wsadzili i od razu szybciej dziala

To ja ;P

Generalnie w tej chwili nie ma problemu z szybkoscia. Serwer obsluguje tyle polaczen ile jest bez problemu lacze tez jest w normie - zuzywamy w szczycie okolo 2 mbit/s ;) Jest gut. jedyne co moze w tej chwili przytykac to dla osob laczacych sie przez lacza tpsa i nie mieszkajacych w poznaniu styk POL34<->POLPAK w LODMANie (Łódź)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem modemowcem :cry: :cry: :cry:

I przez ten podział mo rachunek z 300zł podskoczy do 350zł :lol: :lol: :lol:

Ale chyba gorzej już być nie może.... :lol:

( Tak przy okazji: na SDI mnie nie stać, a kablówke podłączą dopiero za rok) :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gg spoko noew forum istnieje niecale 3 dni, wiesz jak by Archiwum rozbili to by sie od razu wiecej zrobilo tyle ze ludzie by sie zapewne pogubili. 

Jak dlamnie to spox, teraz sie jakos bardziej przejzyscie zrobilo

O czym Ty piszesz? Jakie rozbijanie archiwum? Nikt nie jest na tyle szalony. A jeżeli przez to, że nikt tego nie zrobił cieszysz się, że nie będziesz się gubił to poczekaj miesiąc - wtedy te działy się wypełnią.

Rozumiem odzielenia sieci, modyfikacji, systemów, gier bo te działy wielu osób nie interesują. Ale po co dzielić chłodzenie od podkręcania i sprzętu??? Aż tyle tam wątków?

No i gdzie mam teraz umieścić temat o podkręcaniu routera do sieci bezprzewodowych przy pomocy chłodzenia wodnego ze zmodyfikowanymi, świecącymi rurkami? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem lepiej było po staremu. No i zapomnieli o modemowcach.

Bylo wieeeeeeeeeeeeeele glosow o dokonanie podzialu, wystarczy looknac na ankiety.

Zdecydowana wiekszosc tego chciala ,teraz zaczynaja sie narzekania.

Nie rozumie tego.

Zreszta nigdy nie da sie zrobic tak, zeby "dogodzic" wszystkim, zawsze jakies jednostki beda sie czuly pokrzywdzone.

Niestety tak juz jest i trudno.

BTW podzial jest bardzo dobry, konkretnie i na temat.

Czy tak ciezko domyslic sie teraz gdzie szukac danego zagadnienia ?

No chyba ze ktos nie rozroznia softu od hardwaru itp 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi