Skocz do zawartości
Sheep

Odswierzanie konfigu

Rekomendowane odpowiedzi

Cze!!!

Zamierzam zmienic swoj sprzet. I wlasnie chcialbym sie dowiedziec co bedzie najlepiej jak i gdzie sprzedac , kupic itp. Chce zmienic plytke na DDR400. Najlepiej Epox 8RDA+. DDR juz mam. Problem jest z tym jak i gdzie sprzedac moje pamiatki zwykle na sdr oraz moja plytke Epoxa 8KTA3+PRO. Chcialbym sie dowiedziec ile moge prosic za ta wlasnie plyte oraz 2x 64MB PC133 Infineon oraz 128 MB PC133 WILK ELEKTRONIK.

Chcialbym też sprzedac mojego GF2 GTS/PRO.......

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możesz sie spodziewać kasacji tematu jak tu wejdzie ten admin co mi usunął topick [podobna tematyka ;/ ]

A sprzedać najlepiej jakiemuś idiocie na allegro[nawet ceny powyżejs sklepowych czasem widze - LOL!! ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alllegro to twoja jedyna szansa :), tam spoko cene wyciagniesz, za ten sprzet. Plytke do unowoczesnienia dobra wybrales, super do OC jest ten EpoX. A ile masz kasy na to? Bo nie wiem jaka grafe ci radzic z jakiego przedzialu. Rozwaz Radeona 8500, GF4 TI4200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za jedna sztuke 64MB infineona chciabym 40zl a za 128MB ( wszystkie oczywiscie PC133) 80zl . Wszystko jest na wieczystej gwarancji...... Pamieci sa super do krecenia. Ja na nich wyciagnalem 152Mhz .... Moze nawet przy dodaniu chlodzenia do sie cos wiecej.... Za płytke....... Ekhm .... Myslalem tak z 220zl.

W koncu RAID i te inne sprawy tam siedza a jest to wlasciwie jedna z najlepszych plytek do podkrecania na KT133A ( vcore , mnoznik , v-agp , v-dimm ( wiecie o co chodzi) )

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alllegro to twoja jedyna szansa :), tam spoko cene wyciagniesz, za ten sprzet. Plytke do unowoczesnienia dobra wybrales, super do OC jest ten EpoX. A ile masz kasy na to? Bo nie wiem jaka grafe ci radzic z jakiego przedzialu. Rozwaz Radeona 8500, GF4 TI4200.

Bialy..... Co do grafy to moze odziedzicze GF3 Ti200 Pixcel View ..... Podobno takie gf sie dobrze kreca.... a przy mozliwosciach regulowania napiecia agp , dimm i tych innych to mysle ze wszystko by dobrze poszlo....... Nie zamierzam kupowac GF4 bo wedlug mnie to jest zdeczka pasc w porownaniu do Radeonow..... Czekam na wprowadzenie GF FX .... wtedy radki 9500 powinny spasc ( cena ofkoz ) i cos widzialem na tweaku ze mozna je za friko przerobic na 9700PRo.... wtedy by byla jazda.

Ten sprzet co mam wkurza mnie bo sobie nie moge spokojnie w Neverwintera PL pograc a gra mi sie bardzo spodobala ( czarodziejka RULEZ :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na allegro to dopiero mam 1pkt :) wiec nie wiem czy ktos to wezmie na powaznie... co prawda niedawno wygralem 2 rzeczy a 3 jutro wygram :) i licze na 3 pozytywy ale wiecie jak to jest......

chcetnie puscilbym to od zlotowki ( wtedy cena wyrabiscie rosnie.... ) . Napisalbym tez ze osoby nie majace 3 zoltych gwiazdek nie maga licytowac ( no chyba ze z przedwplata na konta .... zreszta przedwplata jest obowiazkowa ... przeciez ja nie wytrzymam kilku dni bez kompa a epox 8rda+ czeka..... )

no i co sadzicie.... wypaliloby to??? do jakiej ceny bym doszel? ( tak szacujac ..... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze 360 ze ta za te 256 ram i glowna to wszystko co bys dal rade zarobic na allegro, a grafe no coz, chyba ze  160 zeta tak mysle.

wiesz..... 360 za plytke z tym ramem to bym byl bardoz zadowolony. tylko wiesz jak jest na allegro... jakies mlode koniczynki ktorym w ogole nie zalezy na aukcjach bawia sie bo mysla ze sa super podkrecaczami itd itd. a na grafe mam klienta za 200zl....

Ostatnio moja graficzka sie troche pobawilem ( w koncu ostatnie dni przezywa u mnie ) i sobie popodkrecalem biose.... kurde fajna sprawa.ciekawej jak sie kreci gf3 ti200 pixcel view'a???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...