gorky1000 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 witam, rozumie ze karty z tym systemem korzystaja z ramu zainstalowanego w kompie, czy istnieje mozliwosc aby te funkcje ograniczyc ? tzn. jezeli karta normalnie ma 128 mb i chodzi w trybie 64 bit( tyle w zupelnosci mi wystarcza) a w systemie z 512 ramu robi sie z niej juz 256 ramu i 128 bit ja nie gram w gry i nie potrzebna jest mi zadna super karta, te z serii 6200 TC pasuja mi cenowo ale nie chce zeby podbieraly mi ram z kompa, ktory jest dla mnie na wage zlota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Skoro nie chcesz żeby karta podbierała ci ram z kompa, to kup inną grafikę np. radka 9550... Cenowo chyba podobnie do turbo cache i nie będzie zżerało ramu B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 9550 jest na agp a 6200TC na pci-ex :] ale weź jakies x300se bez rzadnych tez tego typu technologi. teraz to chyba najtansze na pci-ex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...