smagal jr. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam, postanowiłem to napisać bo do niedawna miałem problem z PS2 - klawiatura i mysz wariowały :) byłem zdesperowany i chciałem sprzedać już płytę, ale jednak znalazłem na to sposób: w poszukiwaniu antidotum na ten problem znalazłem konwerter z PS2 na USB. Oto fotka: Kupiłem to i DZIAŁA !! Kosztuje tylko 16zł :) --- Proszę moderatora o przyklejenie tego tematu ponieważ przypuszczam iż wiele osób ma taki sam problem jaki ja miałem --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) I co w tym niesamowitego ? :P Rownie dobrze mozna sobie kupic przejsciowke z ps2 na usb ? Edytowane 29 Stycznia 2006 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal jr. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 tylko ze jej jakos nigdzie nie ma... a i nie jest ona pewna - tak samo nie dzialala mi przejsciowka z usb na ps/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A mi przejsciowka z usb na ps/2 dzialala bez problemu dosyc dlugi czas korzystalem do myszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, postanowiłem to napisać bo do niedawna miałem problem z PS2 - klawiatura i mysz wariowały :) byłem zdesperowany i chciałem sprzedać już płytę, ale jednak znalazłem na to sposób: w poszukiwaniu antidotum na ten problem znalazłem konwerter z PS2 na USB. Oto fotka: Kupiłem to i DZIAŁA !! Kosztuje tylko 16zł :) --- Proszę moderatora o przyklejenie tego tematu ponieważ przypuszczam iż wiele osób ma taki sam problem jaki ja miałem --- Nie lepiej było kupić nową mysz i klawę na USB - trochę drożej ale jak będziesz zmieniał ( kiedyś prawda będziesz ) to raczej nie kupisz na PS/2 tylko USB - przynajmnie ja tak radzę - nic nie mam wetknięte na ps/2 i nie ma problemów - na ps/2 też nie było ale jestem za ujednoliceniem portów w PC. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A najlepiej to wogóle nowego kompa kup za 3k zł :):D Trochę dłużej pozbierasz i będziesz miał sprzęcior nowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...